7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
Ayet
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
Bakara-184
hadis
Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 24 (10 Kayıtlı ve 14 Misafir) bulunmaktadır.

Online   1garibyolcu83, Almula, Atmaca, aşkınsonhecesi, FEDAI, kebirulcady06, saçlarıyağmurlukız, Sakallı, siyahsancaktar
Tekil Mesaj gösterimi
intifada
Yeni Üye

Teşekkür etti: 6
Teşekkür aldı: 3 konuda 9 kere
kucult  büyük
intifada

selamunaleykum sitenizi yeni gördüm yanlız birşey dikkatimi çekti
bir ayet bir hadis kabenin resmi ve tam üstünde türk bayrağı...
şimdi islamla türk bayrağının ne alakası var madem gaye islam çatısı altında bütünlükse diğer etnik kökenli insanları yokmu sayalım bence bunun islamla bir alakası yok tıpkı kutlu doğum haftasında önce saygı duruşu istiklal marşı ve ardından peygamber efendimizin(s.a.v)anılması gibi
bunu doğru bulmuyorum.zaten kutlu doğum haftasının amacını tam olarak yansıttığına inanmıyor ve bu ayrımcılığı kınıyorum bu aralar türkiyede hangi musluğu açsan buram buram milliyetçilik akıyor yapılan bu davranışı doğru bulmuyorum.bu benim şahsi kanaatim.islam bütün halkları birleştiren büyük bir şemsiyeyse o zaman ben yapılanın islamla bağdşmadığına inanıyorum gerçi türkiyede durum yıllardır böyle hani halkların kardeşliği ve diyorumki müslümanlar ırkçı olmamalı.biraz daha sağduyulu olalım ve kuranın asıl amacından sapmayalım ve iyice araştıralım.
eski 22.07.2008, 10:55 intifada isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #3
intifada isimli üye'ye teşekkür eden 4 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:31 .

Page generated in 0,56610 seconds with 13 queries