| . (Konuyu Başlatan)
Teşekkür etti: 577
Teşekkür aldı: 592 konuda 1.281 kere
| Efendimizin (s.a.v) Duası Ey Allahım, kalbimi nifaktan, amelimi riyadan ve gözümü hıyanetten arındır. Sen gözlerin hıyanetini ve kalplerin gizlediğini elbet bilirsin. Allaha hamd ile (Onu noksan sıfatlardan) tenzih ederim. Ey Allahım, günahlarımı affet, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, verdiğin rızıkla beni kanaatkâr, kazancımı da pak eyle. Nefsimi, bana vermediğin bir şeyin peşine düşürme. Sen benden razı olmadıkça da beni dünyadan alma. (Bana) Rahmetinle (muamele et). Ey merhametlilerin en merhametlisi Allahım, ömrümün sonunu onun en hayırlı bölümü yap. En son işlerim; amellerin en hayırlıları, Sana ulaştığım gün de; en hayırlı günüm olsun. Ey dehşete düşenlerin candan yakını, ey yalnızların dostu, ey ümidi kesilen kimsesizlerin yardımcısı, ey yoksulların varı, ey zayıfların gücü, ey fakirlerin hazinesi, ey gariplerin şikâyet mercii, ey büyüklüğünde tek olan bağışlamaları ile tanınan, ey fazlı ve keremiyle bol bol veren Allahım, Muhammed ve Âli hürmetine sıkıntılı zamanımda yardımıma yetiş. |

10.02.2007, 21:33
| |