20 Şaban 1429
22 Ağustos 2008, Cuma
20 Şaban 1429
22 Ağustos 2008, Cuma
Ayet
Ey iman edenler! Aranızda gizli konuşacağınız zaman günahı, düşmanlığı ve Peygamber'e karşı gelmeyi fısıldamayın. İyilik ve takvayı konuşun. Huzuruna toplanacağınız Allah'tan korkun
Mücâdele-9
hadis
İnsanlar arasında ara bozma niyeti ile laf götürüp getirmek, insanlara hakaret etmek ve sövmek, kendi ırkını üstün görüp başka milletleri aşağı görmek..İşte bu 3 davranış, cehennemdedir. Bunlar, bir mü’minin ahlakında yer alamaz.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 27 (4 Kayıtlı ve 23 Misafir) bulunmaktadır.

Online  canane, DeRCan, fakiriyim Dagistan

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
Tekil Mesaj gösterimi
izdüşüm
.
(Konuyu Başlatan)

izdüşüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 577
Teşekkür aldı: 592 konuda 1.281 kere
kucult  büyük
Efendimizin (s.a.v) Duası

Ey Allahım, kalbimi nifaktan, amelimi riyadan ve gözümü hıyanetten arındır. Sen gözlerin hıyanetini ve kalplerin gizlediğini elbet bilirsin. Allaha hamd ile (Onu noksan sıfatlardan) tenzih ederim. Ey Allahım, günahlarımı affet, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, verdiğin rızıkla beni kanaatkâr, kazancımı da pak eyle. Nefsimi, bana vermediğin bir şeyin peşine düşürme. Sen benden razı olmadıkça da beni dünyadan alma. (Bana) Rahmetinle (muamele et). Ey merhametlilerin en merhametlisi Allahım, ömrümün sonunu onun en hayırlı bölümü yap. En son işlerim; amellerin en hayırlıları, Sana ulaştığım gün de; en hayırlı günüm olsun. Ey dehşete düşenlerin candan yakını, ey yalnızların dostu, ey ümidi kesilen kimsesizlerin yardımcısı, ey yoksulların varı, ey zayıfların gücü, ey fakirlerin hazinesi, ey gariplerin şikâyet mercii, ey büyüklüğünde tek olan bağışlamaları ile tanınan, ey fazlı ve keremiyle bol bol veren Allahım, Muhammed ve Âli hürmetine sıkıntılı zamanımda yardımıma yetiş.
eski 10.02.2007, 21:33 izdüşüm isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #7

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:20 .

Page generated in 0,18468 seconds with 16 queries