26 Şaban 1429
28 Ağustos 2008, Perşembe
26 Şaban 1429
28 Ağustos 2008, Perşembe
Ayet
Eğer biz bu Kur'an'ı bir dağa indirseydik, muhakkak ki onu, Allah korkusundan baş eğerek, parça parça olmuş görürdün. Bu misalleri insanlara düşünsünler diye veriyoruz.
Haşr-21
hadis
İnsanoğlu sabaha çıkıp güne başladığında bütün organları diline yalvararak şöyle derler:Hakkımızda Allah’tan kork. Çünkü bizim doğru yönde ilerlememiz ancak seninle mümkündür. Sen doğru çizgide olursan,biz de doğru çizgide oluruz.Sen doğru yönden saparsan,biz de saparız.
Tirmizi

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 64 (18 Kayıtlı ve 46 Misafir) bulunmaktadır.

Online   ...SoNsUzLuK..., aşkınsonhecesi, dahilek, ehli_sunnet, lale, muhakematçı, mutasyon, okyanus, qwerty, tÜrkÜ, turab, Ubeydetullah, ummuhan, ZiNNiRe hafsa

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
Tekil Mesaj gösterimi
Efe
Gast

kucult  büyük
bu konu çok yorum götürür ..

kadının meşru bir mazareti olmadan (meşru yu da gayrimeşru hevesler ve bahaneler ile ifsad ettik ya) dışarıda mesai harcaması ne derece uygun..? bin tane bahane sunulur hemen mevzuumuz bu değil elbette

"koku" hem erkek hemde hatun kişi için bir nimet lakin bu nimet niyete ve niyetin akabinde uygulamaya yansıyan yönleri ile azap vesilesi de olabiliyor..

tüm açık yürekliliğim ile bir hatun kişinin dışarı çıkariken güzel koku sürünmesi (evli -bekar ) her halükarda fitneye sebeb olur olacakdır..kalkıp bunu kendimizce sudan bahaneler ile örtbas etmenin luzumu yok...yok efendim kötü kokuyu örtmek için yok falan yok filan..(kötü kokmak istemeyen duş alır.. )

aynı durum "kısmen" erkek içinde geçerlidir..etkilenme her iki cins..içinde söz konusu zira..

şimdi kim kalkıp "ben kokuyu sadece güzel kokmak için sürüyorum diyebilir..başkalarını etkilemek gibi bir gayem yok".. yalanın yada kendini kandırıp vicdanı susturmanın daniskasıdır..bu

helede evli hatun kişilerin dışarı çıkar iken süslenmeleri ve koku sürünmeleri yok mu..nefret ve tiksinti ile doluyor içim..bu mahlukların haya duygusu ve emniyet sahibi olduklarından ciddi manada şüphelenmekteyim ( bu hislerim sözüm ona dindar geçinen hatun kişiler için geçerlidir)..

olumsuz etkiye sebeb olmamak adına .. burrbery nin ve jpg nin parfümünü temin edemiyorum..öylede hoş ki..kokuları

bu işin istisnası müstesnası falanı filanı yokdur (var olsa bile ölçüye girecek ehemmiyeti yoktur)

Bir de şu var: Necip Fazıl der ki: "Kadının en tahrik edici kokusu, kendi öz kokusudur"
üstad abartmış..üstelik bu kılıf olmaz..yada tutulacak dal

Konu Efe tarafından (10.04.2007 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: içimden geldi düzenledim yahuu
eski 10.04.2007, 13:17  
Alıntı ile Cevapla   #11

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:05 .

Page generated in 0,29810 seconds with 13 queries