15 Şevval 1429
15 Ekim 2008, Çarşamba
15 Şevval 1429
15 Ekim 2008, Çarşamba
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 54 (16 Kayıtlı ve 38 Misafir) bulunmaktadır.

Online   Almula, dilara92, erdal, hatibbA, hattat, KapaSite, kasif_gnc, mesentr, siyahsancaktar, TeK_ÇaReM Hak-dilaram, mesutizm
Tekil Mesaj gösterimi
uşaklı
Şeref Üyesi

uşaklı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 194
Teşekkür aldı: 376 konuda 1.135 kere
kucult  büyük
ne güzel aile odaklı hayat tarzı

şimdi apartmanlarda ise dışarı odaklı hayat tarzı var buda insanları evde durmak yerine dışarı şıkmaya zorluyor böylece de zamanla aile bireyleri bir arada durmaktan değil dışarıya çıkmaktan zevk alıyor

eğer bir gün memleketime gidecek olursan müstakil ev yapmayı ve aynı osmanlı tarzında olmasını düşünüyorum ve çok istiyorum

aslında son zamanlarda bundan başka birşey düşünemiyorum müstakil evim olsa çocuklarım bahçesinde özgürce oynayabilseler bahçesünde güllerle donatılmış bir çardak olsa ah ah yarama bastınız yaaaa
eski 26.04.2007, 11:39 uşaklı isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #2

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:02 .