8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
Ayet
Tövbe edenler, ibadet edenler, hamd edenler, oruç tutanlar, rükû edenler, secdeye kapananlar, iyiliğe özendirip kötülükten sakındıranlar, Allah'ın sınırlarını koruyanlar.Müjdele o müminleri!
(Tevbe-112)
hadis
Oruçlunun susması tesbih, uykusu ibadet, duası makbul, ameli de çok sevaptır.Oruçlu iken çirkin konuşmayın! Birisi size sataşırsa, “Ben oruçluyum” deyin!
Deylemi-Buhari

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 23 (3 Kayıtlı ve 20 Misafir) bulunmaktadır.

Online   mustafaorhan, yahya Dagistan
Tekil Mesaj gösterimi
TÜRKİSTAN
www.ihh.org.tr

TÜRKİSTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 90
Teşekkür aldı: 83 konuda 205 kere
kucult  büyük
Böse

Ninja Kedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bismillah....

Irak'taki savaşla "diyalog" mevzusunun ne ilgisi var???Irak savaşı diyalog çalışmaları neticesinde ortaya çıkmış bir durum mudur????Yoksa islam(!) fanatiklerinin hareketlerinin neticesinde Hristiyan fanatiklerinin gerçekleştirdiği bir savaş mıdır?

Hangi akıl hangi mantık hangi insaf hangi izan ile "diyalog çalışmaları neticesinde Irakta savaş başladı...günde 40-50 kişi ölüyor..Filistinde Abbas Filistini sattı...Afrikalılar açlıktan ölmüş" gibi bir sonuca varıyorsunuz????

Amerika,dyalog çalışmaları olduğu için mi Iraka girdi????

Diyalog çalışmaları olduğu içinmi Abbas Filistini sattı(!)???

Diyalog çalışmaları olduğu için mi Afrikalılar açlıktan ölüyor????

Akıldan,mantıktan,insaf ve izandan bu kadar uzaklaşmayınız azizim...El-insaf...

vesselam

BEN SİZDEN SADECE DİYALOĞUN Bİ MEYVESİNİ İSTİYEYİM O ZAMAN;TÜM İNSANLIĞA YARAYAN,TÜM DİNLERİ TERÖRE KARŞI HAREKET EDEN BİMEYVE
NİNJA; FETHULLAH GÜLENN TOKLAŞMASINDAN BAŞKA FAYDASI OLMAYAN (Kİ BU ONA GÖRE SADECE)BU DİYALOĞU SAVUNMANI ANLAMIYORUM.ADAMLAR FETHULLAH GÜLEN HANGİ GÖRÜŞÜNÜ CİDDİYE ALDILAR??? YADA HANGİ GÖRÜŞÜNÜ BENMSEYP UYGULAMAYA KOYDULAR??...KENDİ KENDİNİZE AVUNMANIZDAN BAŞKA NE OLDU??

SADECE OLAN ŞU;FETHULLAH HOCA DİĞER CEMAAT VE TARİKAT LİDERLERİNİ HİÇE SAYIP MUTAFYANIN,PAPANIN ELİNİ SIKTI...OLAN BUDUR BUNDAN GAYRISI AKILSIZLIKTIR....!!!!
eski 07.09.2007, 20:07 TÜRKİSTAN isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:16 .

Page generated in 0,18571 seconds with 13 queries