7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
Ayet
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
Bakara-184
hadis
Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 47 (14 Kayıtlı ve 33 Misafir) bulunmaktadır.

Online   arayan, dhamar99, Efser, iklimya, keLepir kaleM, nur talebesi, nurgül, okyanus, Rifade, sara, siyahsancaktar, Vefa571, ŞüHeDa Hak-dilaram
Tekil Mesaj gösterimi
nesimi
ER HAMİL

nesimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 4.817
Teşekkür aldı: 721 konuda 3.341 kere
kucult  büyük
Bu Adama çok Yedirin

95 in yaz aylarından sıcak ve yorucu bir günün akşam üzeri,bitkin halde işten dönmüş daha eve girmeden telefonum çalmıştı.Telefondaki lokantacı mahmut abi,-hadi çabuk gel mehmet amcagil bekliyor üstaz a gideceğiz.dedi.Hemen geleceğimi yalnız üzerimi değiştirmem gerektiğini ve çok aç olduğumu söyledim.Hemen üzerimi değiştirip yanlarına varınca hadi bin dediler ve yürüdüler.Yolumuz 21 km.Varıncaya kadar karnımın çok aç olduğunu defalarca söyledim.Arabada bulunan herkes toktu.Tok ne anlar açın halinden.Oraya varınca mübarekin mescitte tesbihatle meşgul olduğunu gördük biz namaza durduk hemen.Üstaz biz namazı tamamlayıncaya kadar oturdu.Sonra kalktı bize yöneldi ve yemeğin hazır olup olmadığını arkaya dönüp bir kardeşe sordu.Hazır efendim cevabını alınca.-Bunları götürün yukarı doyuncaya kadar yedirin.Özellikle bu adama çok yedirin
eski 14.11.2007, 22:56 nesimi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #88
nesimi isimli üye'ye teşekkür eden 9 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:28 .

Page generated in 0,19829 seconds with 13 queries