Bayrak
3 Recep 1429
06 Temmuz 2008, Pazar
3 Recep 1429
06 Temmuz 2008, Pazar
Ayet
Şüphesiz Allah’ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir.Bunlardan dördü haram aylardır.İşte bu, Allah’ın dosdoğru kanunudur.Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin.
Tevbe-36
hadis
Recebin 1.gününde oruç tutmak üç senelik, 2.günü oruçlu olmak iki senelik ve yine 3.günü oruçlu bulunmak bir senelik küçük günahlara kefaret olur. Bunlardan sonra her günü bir aylık küçük günahların af ve mağfiretine vesile olur.
Camiu-s sağir

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 69 (6 Kayıtlı ve 63 Misafir) bulunmaktadır.

Online  azadeyim, Emir Hattab, HAvF & ReCa, okyanus root

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
münevver
Yasaklı

Teşekkür etti: 15
Teşekkür aldı: 20 konuda 56 kere
Foruma bu sayfaya cevap yazabilmek için üye oldum, bir araştırma için arama yaparken sitenin bu sayfasına da rastladım.

Öncelikle "vatan sevgisi imandandır" sözü hadis olarak yıllarca yazılıp çizildi ve peygamberimize maledilerek kullanılmaya çalışıldı ancak bu söz hadis değildir, yani peygamberimize ait değildir. Hadistir diyenlerin kaynak olarak gösterdikleri isim ise İmam-ı Rabbani'dir ancak ihmal edilen bir şey vardır ki İmam-ı Rabbani bir hadis alimi değildir.

Bir ilahiyatçı olmama ve konuya dair elimizdeki bilgilere rağmen konuyu bir kez daha diyanet işlerine soru olarak iletip tekrar hadis olmadığını cevabını aldım...

Görülüyorki yıllardır ülkemizde uydurma bir söz peygamberimize aitmiş gibi gösterilerek insanlara milliyetçilik duygusu dini bir maske ile aşılanmaktadır, bu konuda müslümanların daha dikkatli olmaları ve bu tuzaklara karşı uyanık olmaları için bu açıklamayı yapmak istedim...
eski 27.11.2007, 14:17 münevver isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
münevver isimli üye'ye teşekkür eden 3 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:08 .