6 Şaban 1429
08 Ağustos 2008, Cuma
6 Şaban 1429
08 Ağustos 2008, Cuma
Ayet
De ki: Allah size bir kötülük dilerse, O'na karşı sizi kim korur; ya da size rahmet dilerse (size kim zarar verebilir)? Onlar, kendilerine Allah'tan başka ne bir dost bulurlar ne de bir yardımcı.
Ahzâb-17
hadis
"Allah'ım, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, ihtiyarlıktan ve cimrilikten Sana sığınırım. Kabir azabından Sana sığınırım. Hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım."
Muslim

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 39 (8 Kayıtlı ve 31 Misafir) bulunmaktadır.

Online  canane, ebrar69, el-Aciz, fakiriyim, hasret-yolcusu, sara, siyahsancaktar

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
Tekil Mesaj gösterimi
Ebu-zer
Tecrübeli Üye
(Konuyu Başlatan)

Ebu-zer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yarışma Puanı: 430
Teşekkür etti: 869
Teşekkür aldı: 162 konuda 582 kere
kucult  büyük
"seyda Muhammed Konyevi" -hizmet Anlayisi-

Seyda Muhammed Konyevi (K.S) Hz. buyurdular ki: "Ben dünyada yaşadığım sürece, daima Allah-u Zülcelal' in rahmetinden bahsedeceğim. Ümit ediyorum ki, Allah-u Zülcelal mahşer gününde bizlere, İnşallah-u Teala rahmeti ile muamele edecektir."

Hizmetini yürütürken hep bu anlayış ve metodla Ümmet-i Muhammed' e müşfik yaklaşmaktadır. Gelenlerin dertleriyle birbir ilgilenmekte, sorunlarını ve sorularını dinleyip çözüm yolları aramaktadır.

Manevi olarak yol göstermekte, tasarrufları devam etmektedir. Kapısına gelmiş olanları ayrım yapmadan kucaklamaktadır. Allah (C.C) hizmetlerini daim etsin. Başımızdan eksik etmesin (Amin)

NOT:

AYRICA SEYDA MUHAMMED KONYEVI HAZRETLERININ BIRBIRINDEN KIYMETLI 17 ESERINI MUTLAKA TEMIN EDIN VE SINDIRE SINDIRE OKUYUN LÜTFEN...

REYHANİ YAYINLARI

Adres: Yeniyol Bulvarı No:78 / B – 1
Eyüp – İstanbul

Tel : (0212) 567 60 44
Faks: (0212) 567 60 99
eski 30.11.2007, 23:19 Ebu-zer isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #6
Ebu-zer isimli üye'ye teşekkür eden 3 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:45 .

Page generated in 0,27502 seconds with 32 queries