15 Şevval 1429
15 Ekim 2008, Çarşamba
15 Şevval 1429
15 Ekim 2008, Çarşamba
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 54 (19 Kayıtlı ve 35 Misafir) bulunmaktadır.

Online   BERİRE, beyza, dervishan, devr-i alem, Dilnihad, huzurislam26, KalbiDostum, karduası, kedi, lale, mdmd, Sakallı, siyahsancaktar, TeK_ÇaReM Dagistan, Hak-dilaram, kapına_geldim, kebirulcady06
Tekil Mesaj gösterimi
nurulhak
...SeVdAmSıN ŞeHaDeT...
(Konuyu Başlatan)

nurulhak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2.651
Teşekkür aldı: 387 konuda 1.521 kere
kucult  büyük
Müjdee...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla...
4)Kahrolsun yerde hendekler kazıp Müslümanları yakmak için ateş yakanlar.
5)Öylesine ateş ki, alev alev yanar.
6)Hani o zalimler ateşin başında oturup,
7)Mü'minlere yaptıkları azap ve işkenceyi seyrederlerdi.
8) O Mü'minlerden ancak güçlü ve övgüye layık olan ALLAH'a inanıyorlar diye intikam alıyorlardı.
9)O Allah ki, göklerin ve yerin hakimiyeti, saltanat ve idaresi O'nundur ve O Allah herşeye şahittir.
10) O kimseler ki inanan erkek ve kadınlara dinlerinden dönmeleri için işkencede bulundular, sonrada bu yaptıklarından dolayı tevbe etmediler. Onlar için cehennem azabı vardır ve çok yakıcı azap onlar içindir.
11) ŞÜPHESİZ Kİ İMAN EDİP DOĞRU DÜRÜST İŞLER İŞLEYENLERE, İÇERİSİNDEN IRMAKLAR AKAN CENNETLER VARDIR. EN BÜYÜK KURTULUŞDA BUDUR.
(BURÛC SURESİ)
eski 03.12.2007, 21:35 nurulhak isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #7
nurulhak isimli üye'ye teşekkür eden 3 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:47 .