7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
Ayet
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
Bakara-184
hadis
Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 44 (13 Kayıtlı ve 31 Misafir) bulunmaktadır.

Online   arayan, dhamar99, Dilnihad, iklimya, keLepir kaleM, nur talebesi, nurgül, okyanus, Rifade, sara, siyahsancaktar, ŞüHeDa Hak-dilaram
Tekil Mesaj gösterimi
nurulhak
...nur-u dilara...

nurulhak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2.103
Teşekkür aldı: 343 konuda 1.280 kere
kucult  büyük
Allah razı olsun...

Rabbim hepimize O'nun (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ahlakıyla ahlaklanmayı nasip etsin.Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ile ilgili, O'nun güzel ahlakıyla ilgili bir yazı yazmıştım. Bir bölümünü buraya ekleyeyim inşaallah.

Güzeller Güzeli, Tüm İnsanlığa Örnek Olacak En Üstün Ahlak Sahibi
EY NEBİ!
Şuan kimleri örnek seçiyoruz kendimize hiç düşündük mü acaba? Kimin hareketlerini, kimin konuşmasını, kimin gülüşünü... En önemlisi de kimin ahlâkını örnek seçtik kendimize?... SEN dururken YÂ RESUL kimler yön verdi hayatımıza... Edebin, hayân, sünnetin dururken nelerle uğraştık GÜL KOKULU...
Şu artist şöyle giyiniyor, bu artist böyle konuşuyor diye kişiliksiz bir kişiliğe büründük onları örnek ala ala... SENİN yaşantın dururken neden onların yaşantısı gündemimizi daha çok ilgilendirdi? Bulamıyorum bu soruların cevaplarını GÜL KOKULU SULTAN....
eski 12.12.2007, 17:57 nurulhak isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #2
nurulhak isimli üye'ye teşekkür eden 2 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:35 .

Page generated in 0,29948 seconds with 13 queries