Bayrak
6 Recep 1429
09 Temmuz 2008, Çarşamba
6 Recep 1429
09 Temmuz 2008, Çarşamba
Ayet
Ey iman edenler! Allah’tan korkun, herkes yarına ne hazırladığına baksın.
Haşir-18
hadis
Allah’ım! Recep ve Şâbânı hakkımızda mübarek kıl, bizi Ramazan’a kavuştur.
Müsned

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 26 (1 Kayıtlı ve 25 Misafir) bulunmaktadır.

Online  beyza

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
belma
Yeni Üye

Yarışma Puanı: 170
Teşekkür etti: 139
Teşekkür aldı: 4 konuda 35 kere
Allah Subhanehu ve Teala bizi ,Peygamberimizin izi, kabul etmesine ve sevgisine mazhar olmamıza teşvik ederek

''Allah Teala Nebisi üzerine sürekli daimi, rahmetinin nurlarını indirir. Melekler, kendisine dua ederler.Ey iman eden kimseler!Sizde Onun üzerine salat ve selam okuyunuz.''(el ahzap suresi 56)'

'Kim bir yazıda Benim üzerime salavat getirirse, ismim o kitapta devam ettiği müddetçe melekler yazana istiğfar etmekten ayrılmazlar''

ve

''Üzerime salavat okuyun.Çünkü sizin Benim üzerime salavat okumanız, sizin üstün zekanızı temizleyicidir.Allah'tan Bana vesileyi dileyin. Vesile,cennetin a'la derecesinde bir makamdır.Bir adamdan başkası o makama ulaşamıyacaktır. O ulaşacak adamın da Ben olmamı dilerim.''

ve

Hiç şüphesiz Allah Teala kendisine birçok mahlukunun işitme kabiliyetini verdiği bir meleği kabrime vekil tayin etmiştir.Kıyamete kadar üzerime salavat getiren hiç bir kimse yoktur ki o melek onu ismi ve babasının ismiyle .bana bildirmemiş olsun: Derki: İşte şu filan oğlu filandır; Huzurunda kendini bulundurduğu halde senin üzerine salavat getirdi.''

Konu belma tarafından (16.12.2007 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: üstadın cana can adlı kitabından alıntıdır
eski 16.12.2007, 00:48 belma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #9
belma isimli üye'ye teşekkür eden 12 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:43 .