Bayrak
2 Recep 1429
05 Temmuz 2008, Cumartesi
2 Recep 1429
05 Temmuz 2008, Cumartesi
Ayet
Şüphesiz Allah’ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir.Bunlardan dördü haram aylardır.İşte bu, Allah’ın dosdoğru kanunudur.Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin.
Tevbe-36
hadis
Recebin 1.gününde oruç tutmak üç senelik, 2.günü oruçlu olmak iki senelik ve yine 3.günü oruçlu bulunmak bir senelik küçük günahlara kefaret olur. Bunlardan sonra her günü bir aylık küçük günahların af ve mağfiretine vesile olur.
Camiu-s sağir

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 56 (10 Kayıtlı ve 46 Misafir) bulunmaktadır.

Online  Almula, DeRCan, hafsa, HAvF & ReCa, okyanus, Sakallı, siyahsancaktar, tayyibe, txtxfrm monaroza

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
efsun hayal
nâr-ı hâkikat

efsun hayal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3.538
Teşekkür aldı: 1.013 konuda 4.362 kere

MafraK'ın sorusunu okuyunca şu geldi benim aklıma da
Bir film izlemiştim; kurgu ilerliyor ve çocuğun dokunduğu her şey altın oluyor; çocuk ilk zamanlar öyle mutlu ki, zenginleşiyor ve istediği her şeyi alabilecek güce sahip. Lakin daha sonra; oyuncakçıdan en çok istediği oyuncağı alıyor, dokunmasıyla bir altına dönüyor oyuncak. En sevdiği arkadaşına yanlışlıkla bir dokunuyor, o da altın. O an zaten ha taş olmuş ha altın
Ve çocuk bu durumdan iyice harap düşmüşken; yanlışlıkla bir de babanesine dokunuyor ki; tek varlığı da altına dönüşüp yok oluyor

Bizde de hep, "her tuttuğun altın olsun derler"; bu filmi izledikten sonra; "aman teyze, aman, Allah korusun" der oldum

Ben de şu duayı etmeyi severim; bir ablamdan öğrenmiştim.
Allah, hakkında buyurduğu 'murad'lara seni ulaştırsın ve gönlünü de onlardan yana 'râzı' eylesin. amin.

Hayırlısı derken de; bir açıdan kainatın dengesiyle birlik içine girdiğimizi ve bu birlik içinde huzuru yakalayabileceğimizi düşünürüm
Çok hoş ve umman gibi geniş kelime...

Vesselam

Derdin sendendir bilmezsin,
Çaren de sendedir görmezsin,
Evrende bir noktayım sanırsın,
Tüm alemler kainat
sen de özetlenmiştir de,
Görmezsin.

Hz. Ali

eski 26.12.2007, 11:22 efsun hayal isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #4
efsun hayal isimli üye'ye teşekkür eden 5 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:23 .