Bayrak
21 Recep 1429
24 Temmuz 2008, Perşembe
21 Recep 1429
24 Temmuz 2008, Perşembe
Ayet
Biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok esirgeyicidir.
Hucurat-12
hadis
Kim ki yanında Müslüman kardeşinin gıybeti yapıldığı halde, gücü yeterken ona yardım etmezse, Allah onu dünya ve ahirette zelil kılar.
Camiu’s-Sağîr

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 52 (9 Kayıtlı ve 43 Misafir) bulunmaktadır.

Online  devr-i alem, hafsa, kebirulcady06, mutasyon, ta-ha, yaralıyurek mesutizm

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
iklimya
.........

iklimya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yarışma Puanı: 800
Teşekkür etti: 3.562
Teşekkür aldı: 1.580 konuda 5.095 kere
Bence bir insanı dinlemek, anlamak ve anlaşıldığını ona yansıtmak bile onun rahatlaması, kendini iyi hissetmesi, kendini yalnız ve çaresiz hissetmemesi için yeterlidir.Herşey bu temele dayalıdır.Hocamızın söylediği birşey var" hastalara çözüm yolu üretmekten ziyade onun çözüm yolu bulmasına yardımcı olmalısınız"...Ben işin ehli değilim, tabi bir sağlıkçı olarak ve en azından işin teoriğini bir miktar öğrendiğimiz için az da olsa bilgimiz var ama yeterli değil...Eğer nasipse yüksek lisansımı yapma istediğim alan...Ondan sonra yardımcı olabilirim inş...
Bizim tedbirimizin üstünde
Allah'ın(cc)tedbiri vardır...
eski 27.12.2007, 20:58 iklimya isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #18
iklimya isimli üye'ye teşekkür eden 4 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:51 .