7 Şevval 1429
07 Ekim 2008, Salı
7 Şevval 1429
07 Ekim 2008, Salı
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 68 (10 Kayıtlı ve 58 Misafir) bulunmaktadır.

Online   ceylin, DuaLar, fatihlerin_nesliyiz, karduası, siyahsancaktar, yahya, yolcu Ummu Seleme
Tekil Mesaj gösterimi
azadeyim
fey-i zeval

azadeyim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 753
Teşekkür aldı: 487 konuda 2.181 kere
kucult  büyük
hiranur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah'ım, görünmez kardeşlerimize; görünür olma şevki ver...
süpersin bundan daha güzel bir dua olabilir mi aklım durdu inan
Bir kahve ikramını hak ettin

çocukken hep görünmez olmayı isterdim sanırım burda gizli olamayı tercih edişim geçmiş ile alakalı bir durum

ilk okuldayken bir arkdaşım bana 40 ayetel kürsi okursan görünmez olursun demiştiona da ders aldığı kur'an-ı kerim hocası söylemiş
ama bizimki bana durumu farklı aktarmış;
Hocanın anlatmak istediği şuymuş;geç bir vakitte dışardasınız diyelim korkuyorsunuz ve bu durumdayken dualar okursanız tehlikeden uzak olursunuz,oluşabilecek bir tehlikeyi engellemiş olursunuz Allahın izniyle...
velhasıl daha iyi anlaşılsın diye hocamız bu misali de vermiş , şöyle demiş;hatta size kötülük yapabilecek biri yakınınızda olsa dahi bu duaların etkisiyle ve Allahın inayetiyle sizi görmez göremez
bizimkide farkedilmemeyi ortadan yok olmak şeklinde algılamış ve bana aktarmıştı,mantıklı gelmesede bu anlattığı hoşuma gitmişti
çocuk aklı işte

Konu azadeyim tarafından (29.12.2007 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir..
eski 29.12.2007, 00:27 azadeyim isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #118
azadeyim isimli üye'ye teşekkür eden 5 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:27 .