arkadaşlar hani daha önce depresyonda olduğumu ve yaşadıkları anlatmıştım ya
artık iyileştiğimi hissetmeye başladım meğer benim için en önemsiz kişi kendimmişim herkesi mutlu etmek adına hep kendimi ezmişim şimdimi
evet biliyordum allah için yaşanmalı adı için yaşanmalıydı ama olmuyordu annemler kendi kafalarında bir tip belirlemişler ve beni o kalıba sokmak için ellerinden geleni yaptılar ha bunu yaptıkları içinde hala mutlular....
ama anladımki annem büyüğümde olsa daha iyi biliyorda olsa sınırları çizen allah ve bu kim olursa olsun haramıda helalide o belirler bunu ne annem değiştirebilir ne babam nede eşim bunu anladım ben
ama allah eşimden razı olsun o benim yanımda olmasaydı ben atlatamazdım benim ilacım o ve onun bana inanmasıydı
diyordum ki bunca kitap okudum ne işe yaradı bunca sohbet dinledim ne faydası oldu
olmuş aslında o öğrendiklerim sayesinde sanki yeniden doğdum hani herşeyde bir hayır vardır ya bence bu hastalığımdada bir hayır vardı
allahım beni çok seviyorki çevremin etkisinden bu şekilde sıyırıp çıkardı şimdi ise içim imanımı yaşama isteğiyle dopdolu çok şükür rabbime bana bu günleri gösterdi
bence bir süreçti bu yaşadıklarım nefismi yoksa öğrendiklerimmi tercih etmem gerekiyordu ve ben ikisinin arasında sıkışıp kalmışım ama şimdi anladım herşeyi
bunlar sıkıntı değil ama sizinle paylaşmak istedim
__________________ YAŞAMAK ADI İÇİN YAŞAMAK |