13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 31 (13 Kayıtlı ve 18 Misafir) bulunmaktadır.

Online   Ahmet Levent, Almula, bir lahza, DeRCan, dilerim, diyarhaz, EMANET-35, mir, turab, yolcu Hak-dilaram
Tekil Mesaj gösterimi
mesutizm
Super Moderator

mesutizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6.249
Teşekkür aldı: 3.333 konuda 11.894 kere
kucult  büyük
musafaha´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selamlar herkese,
Annemin adına girdim formunuza,
Şunu söylemek istiyorum:Annem sabah 10 da ameliyata giriyor, bana sizden dua istediğini söyledi, onun isteği üzere bunu yazıyorum, başlıkta duayı görünce buraya yazdım..

Lütfen herkes gibi sizde anneme dua ederseniz sevinirim, bizi mutlu edersiniz, annemin haberi yok ama bayağı kritik bir ameliyat, ben şimdi kardeşlerimin başındayım, babam ve anneannem onun başındalar,
Dualarınızda annemede yer verin lütfen yarın hayırlı haberlerini alalım, sabaha kadar onun için dua edeceğim, sizlerde bir amin derseniz anneme faydası olacağına inanıyorum..

Derdimi dinlediğiniz için teşekkürler, amin diyenden de demeyenden de Allah razı olsun, şafi ismi ile annemede tecelli etsin inşaallah.. herkese hayırlar olsun, selamınaleyküm..
Rabbim yardımcısı olsun inşallah...
Allah'ın izniyle kazasız belasız sağ salim sağlığına kavuşup iyileşir en kısa zamanda...
eski 17.01.2008, 22:01 mesutizm isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #295
mesutizm isimli üye'ye teşekkür eden 2 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:26 .