7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
Ayet
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
Bakara-184
hadis
Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 37 (9 Kayıtlı ve 28 Misafir) bulunmaktadır.

Online   gul555, nur talebesi, Sakallı, seyyah, ta-ha, uşaklı Dagistan, Hak-dilaram, , Ummu Seleme
Tekil Mesaj gösterimi
Dagistan
Mukallid
(Konuyu Başlatan)

Dagistan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 4.609
Teşekkür aldı: 1.406 konuda 6.194 kere
kucult  büyük
HighTechMuslim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tarz haberler arada cikar. Ben biraz kasit oldugunu dusunuyorum bu haberlerde, Araplari Turklere kotulemek. Dunya sartlari degisiyor kardesler, her sene kac milyon kisi ziyaret ediyor oralari. Bu kadar insan nerede yatip kalkacak, yiyip icecek. Hacilarin rahat etmesini saglayacaksa birakin yikilsin kardesim. Hangisi onemli, hacilarin rahat rahat ziyaretlerini yapmasi, konaklamasi mi, yoksa tarihi binalar mi?

(Yaw su yanda yarisma puani gorunmese olmaz mi, kimse ciddiye almayacak yazdiklarimizi )

Herhangi bir kimseye hele hele Araba düşmanlık etmek bir mü'mine yakışmaz.Zira Kainatın Efendisi Aleyhisselam da Arab idi.
Bu mantıkla yaklaşılınca bir çok mescid yıkılabilir o zaman. Mesele Araplara düşmanlık meselesi değil Suud yönetiminin yanlışlarının ortaya konması meselesidir.
eski 20.01.2008, 23:37 Dagistan isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)  
Alıntı ile Cevapla   #6
Dagistan isimli üye'ye teşekkür eden 2 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:21 .

Page generated in 0,16839 seconds with 13 queries