7 Şevval 1429
07 Ekim 2008, Salı
7 Şevval 1429
07 Ekim 2008, Salı
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 78 (14 Kayıtlı ve 64 Misafir) bulunmaktadır.

Online   drkoyuncu, DuaLar, fatihlerin_nesliyiz, muhakematçı, ogrenci, rüya, siyahsancaktar, ta-ha, tÜrkÜ, yahya, yekru Dagistan, kebirulcady06
Tekil Mesaj gösterimi
kapına_geldim
..BiRaZ KüL BiRaZ DuMaN..

kapına_geldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20.244
Teşekkür aldı: 2.392 konuda 8.116 kere
kucult  büyük
A kan grubuna sahip insanların genel özelliği, bulundukları çevrede en ilgi çekici ve renkli kişiliğe sahip olmaları. Aşırı duyarlı olan bu insanlar, çevrelerinde büyük uyum güçlüğüne düştüklerinde geriye doğru kaçmalarına ve içlerine kapanmalarına sebep oluyor.

Bazen uyum sağlamada zorlandıklarında bulundukları ortamın en zavallı ve acınacak insanları haline gelebiliyorlar. Çünkü onlar sıkıntılarını hep içlerine atıyorlar. Dr. Peter J. D’Adamo’ya göre bu kadar içine kapanık ve uyumlu olan A kan grubuna sahip insanlar patladıklarında yanlarında olmamanız gerekiyor. İşte o zaman korkulacak derecede agresif olabilirler.

Üstaz İsmail Çetin(rahmetullahi aleyh)
eski 23.01.2008, 04:10 kapına_geldim isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #4
kapına_geldim isimli üye'ye teşekkür edenler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:45 .