19 Şaban 1429
21 Ağustos 2008, Perşembe
19 Şaban 1429
21 Ağustos 2008, Perşembe
Ayet
Ey iman edenler! Aranızda gizli konuşacağınız zaman günahı, düşmanlığı ve Peygamber'e karşı gelmeyi fısıldamayın. İyilik ve takvayı konuşun. Huzuruna toplanacağınız Allah'tan korkun
Mücâdele-9
hadis
İnsanlar arasında ara bozma niyeti ile laf götürüp getirmek, insanlara hakaret etmek ve sövmek, kendi ırkını üstün görüp başka milletleri aşağı görmek..İşte bu 3 davranış, cehennemdedir. Bunlar, bir mü’minin ahlakında yer alamaz.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 76 (20 Kayıtlı ve 56 Misafir) bulunmaktadır.

Online  ...SoNsUzLuK..., adımmaviş, Almula, beyza, canane, DeRCan, dilerim, Dilnihad, Gülzar-ı İrfan, gulbahar, kebirulcady06, maklube, mselim, okyanus, siyahsancaktar, zenciiRii antioxidan, hafsa

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
Tekil Mesaj gösterimi
musafaha
ŞEHiD

Teşekkür etti: 1.127
Teşekkür aldı: 206 konuda 782 kere
kucult  büyük
selamın aleyküm herkese

Allah razı olsun hepinizden, acım çok büyük ama annemim pc de düzenlemeler yapıyorum, sizede haber vereyim diye girdim ama inanın şok oldum çoktan anacığıma dualar, yasinle hatimler başlatmışsınız. anacım ne iyi insanlarla berabermiş, bazan çok kızıyorduk gece yarılarına kadar başında diye ah şimdi olsada sabahlara kadar otursaydı da başımızda olsaydı.. dayanamıyacağım kusura bakmayın..

yetkili kardeşler ister silin anacığımın üyeliğini yada siz bilirsiniz..
Hakkınızı helal edin anacığıma ki olan varsa azabına neden olmasın ne olur tek ricam sizden..Anacığım bana her zaman söyler ve dilinden düşmezdi ALLA'A EMANETSİNİZ HEPİNİZ derdi..

ALLAH'A EMANETSİNİZ hoşçakalın aklınıza geldiğinizde duada eksik etmeyin anacığımı o sizi sevdi gerçektende bağlandı..

ANACIĞIM HOŞÇAKAL SENİNLE BAĞLANTILI BİR BAĞ DAHA KESİLİYOR,
iLERDE KENDİMİ TOPLAYABİLİRSEM UĞRARIM BURALARA ANACIĞIMIN YAZIKLARINI OKUMAYA İNŞAALLAH. SELAMETLE HERKESE..
eski 03.02.2008, 13:09 musafaha isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #35

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:54 .

Page generated in 0,30822 seconds with 16 queries