Bayrak
17 Recep 1429
20 Temmuz 2008, Pazar
17 Recep 1429
20 Temmuz 2008, Pazar
Ayet
Biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok esirgeyicidir.
Hucurat-12
hadis
Kim ki yanında Müslüman kardeşinin gıybeti yapıldığı halde, gücü yeterken ona yardım etmezse, Allah onu dünya ve ahirette zelil kılar.
Camiu’s-Sağîr

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 26 (1 Kayıtlı ve 25 Misafir) bulunmaktadır.

Online  muhakematçı

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
devr-i alem
Şeref Üyesi

devr-i alem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Albümü var
Yarışma Puanı: 990
Teşekkür etti: 2.767
Teşekkür aldı: 700 konuda 2.588 kere
Bu sorunun cevabı cumhuriyetin ilanı öncesine gider....Osmanlı devleti gerileme dönemine girince her alanda sıkıntılar başladı...Dış borçlar çoğaldı...Eğitim kalitesi düştü..Fen ve diğer ilimleri okuyup ülke kalkınmasına katkıda bulunsunlar diye yurt dışına gönderilenler batı hayranlığını yaydılar....Batıda ilerleme kilise baskısından kurtulduktan sonra başlamıştı...Bizdekilerde dinden uzaklaşmakla batıyı yakalayacaklarına vehmettiler..İttihat ve terakki (birleşme ve ilerleme partisi) bütün bunlara ön ayak oldu.....savaşlarla çok şehit verdik milletce fakir düştük...meydan fırsatçılara kaldı...neticede bu günlere geldik...Hamdolsun bugün gençlerimiz imanlı, bilgili ...önümüzde güzel günler var..

Kul-il-hayr ve illâ feskût
eski 08.02.2008, 20:01 devr-i alem isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #3
devr-i alem isimli üye'ye teşekkür eden 5 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:58 .