11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 43 (9 Kayıtlı ve 34 Misafir) bulunmaktadır.

Online   barayev, DeRCan, DuaLar, muhakematçı, RaBi_a, siyahsancaktar Dagistan, Hak-dilaram, mesutizm
Tekil Mesaj gösterimi
nurgül
Şeref Üyesi

nurgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 11.166
Teşekkür aldı: 525 konuda 2.035 kere
kucult  büyük
cihadta kullanılacak en büyük silah

--------------------------------------------------------------------------------
ALLAH C.C. Bir ayetinde şöyle buyuruyor;
"Sabrederek ve Namaz kılarak ALLAH'tan C.C. yardım dileyin. Süphesiz Namaz ALLAH'a C.C. derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir." (Bakara-45)
Bu Ayeti Celiledende anlaşılacağı üzere ALLAH C.C. kullarından kendilerindne yakarmalarını ve yardım istemelerini bunuda sabrederek ve namaz kılarak yapmalarını istiyor.
Peygamber EFENDİMİZ S.A.V. de "Dua müminin silahıdır" buyuruyor. Acaba duadan daha kuvvetli bir silah varmıdır. Elbette yoktur. Çünkü Dua acizliğini Aziz ve Hakim Olan her şeye gücü yeten ALLAH'a C.C. bildirmektir. ALLAH'ta C.C. samimiyetle ve kabul edileceğine inanılan duanın muhakkak karışılığının verileceğini ve dua edene icabet edileceğini buyurmuştur. Öyle ise bizim Cihad meydanlarında kurşunu bitmeyen en büyük bir silahımız var oda Duadır. Bizlerde bu silahımızı kuşanmalıyız dua sadece bir silah değil bir zırhtırda aslında dua herşeydir. Herkes biliyor ki Müslümanların cihad meydanlarında kazandıkları zaferler normalin üstünde olağanüstü şeylerdir.
Bunu la ilgili bir meseleyi size anlatmak isterim Bu anlatacağımız mesele Afganistanın ruslar tarafından işgal edildiği bir vakitte geçiyor. Yanlış hatırlamıyorsam Abdullah Azzam'ın Cihad dersleri kitabın da geçiyor olması lazım.
mesele şöyle;

" Unutkan bir mücahid kendi kampına giderken yolunu şaşırıyor ve yanlışlıkla rusların kampına giriyor. Kafir ruslar mücahidi görür görmez yakalıyor ve onu hemen komutanlarının yanına götürüyorlar. Komutan yakalanan Mücahide sana bir soru soracam eger bana doğru cevap verirsen seni bırakırım yok yalan atarsan kurtuluşun yok kurşuna dizilirsin. Mücahid peki sorun diye karşılık veriyor. Kafir komutan soruyor Mücahide anlamadığım bir şey var sizler keleş mermisiyle 15 santimlik çalikten tankları nasıl deliyorsunuz? Bu soruyu duyan Mücahid fırsat bu fırsat diyerek kafirlerin kalbine korku salmak için oda bişeymi biz bir avuç toprağı elimize alırız biraz dua ederiz tanklara atarızda tankları pram parça ederiz diyerek kafirleri korkutmak için bir yalan atıyor. Bunu duyan komutan peki öyleyse sana şimdi bir tank getirteceğim eğer bu dediğini şimdi yaparsan kurtulursun yok yapamazsan seni kurşuna dizerim diyiyor. Mücahid üzülüyor ve peki diyiyor bana bir kap su getirin suyu getiriyorlar Mücahid abdest alıyor ve iki rekat namaz kılıyor ve ellerini Rabbimize kaldırarak bütün samimiyetiyle dua ediyor. Ya Rabbi ben kafirlerin kalbine korku salmak için bir yalan uydurdum ve şimdi isbatlamamı istiyorlar. Eğer dediğimi yapamazsam bütün Mücahidlerin adı kötüye çıkacak ve artık Mücahidler yalancı sıfatını taşıyacaklar bu yüzden sen bana yardım et diye yalvarıyor. Kafirler tankı getiriyorlar ve mücahide hadi bakalım yap dediğini bakalım. Mücahid yerden bir avuç toprak alıyor ve bir kaç ayet okuyarak tanka doğru fırlatıyor fırlatmasıyla tankın patlaması bir oluyor. Bunu gören kafirler kaçacak delik ararken kafir komutan mücahidin ayağına kapanıyor ve seni serbest bırakalım ama lütfen öbür arkadaşlarınada söyle birdaha tankalrımızı böyle yok etmesinler diye yalvarıyor. O Mücahidi serbest bırakıyorlar ve bu layı gören bir çok kafir rus askeri Müslüman olarak Mücahidlerin safına katılıyrlar ALLAH'ın C.C. izniyle.
Evet kardeşler görüyorsunuz samimiyetle edilen duayla meğer neler yapılıyormuş. Öyle ise bizlerde samimiyetle dualarımıza devam edelimki üzremizdeki zilleti ortadan kaldıralım ve dünydada Ahirettede kurtuluşa erelim
Toprak ol, üstünde hoş güller biter.

Hz. Mevlana
eski 11.02.2008, 14:14 nurgül isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #1

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:31 .