13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 22 (7 Kayıtlı ve 15 Misafir) bulunmaktadır.

Online   barika, DeRCan, dilerim, MafraK, rüya, turkish
Tekil Mesaj gösterimi
can_teslim
Üye

Teşekkür etti: 1
Teşekkür aldı: 10 konuda 16 kere
kucult  büyük
Anne işkencesi

bismillahirrahmanırrahım
Gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Topkapı’da işe giden anne ve üvey babasının ellerini bağlayarak evde tek başına bıraktığı 5 yaşındaki Bekir, polis tarafından kurtarıldı. Vücudunda darp izleri de görülen küçük çocuk, savcının talimatı üzerine yine annesine verildi.

TOPKAPI Kaleiçi’nde 5 yaşındaki Bekir’i işe giden ailesi evde tek başına bıraktı. Anne Hatice ve üvey baba, bununla yetinmedi, yaramazlık yapıyor diye, çocuğun ellerini arkadan koli bandıyla bağladı. Komşuları, Bekir’i bu şekilde pencerede görünce polise haber verdi. Eve gelen polisler manzara karşısında dehşete düştü. Yaşadıklarını bir oyun gibi gören Bekir ise kendisini izleyenlere, 'Bakın size ne göstereceğim' diyerek ağzıyla tuttuğu oyuncak maskesini getirdi.

Darp izlerini babası yapmış

Bekir’in vücudunda darp ve kesik izleri de gören polis, çocuğu Haseki Hastanesi'ne götürdü. Kontrol altına alınan Bekir, sabah annesi tarafından kimseye haber vermeden hastaneden kaçırıldı. Polis bunun üzerine çocuğu Çocuk Büro Amirliği'ne, anneyi de ifadesinin alınmasi için polis merkezine getirdi. Anne Hatice Balcı ifadesinde, 'Oğlumu seviyorum yaramazlık yaptığı için ellerini bağladım. Hiperaktif bir çocuk. Tedaviye götüreceğim ama maddi durumumuz yok' dedi. Anne, çocuğunun sırtındaki hortum izlerini ise 'O izler babasına gittiğinde meydana gelmişti' diyerek açıkladı.

Mahalleli tepki gösterdi

Tekrar sağlık kontrolünden geçirilen Bekir, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla annesine teslim edildi. Küçük Bekir'in annesine verilmesine şaşıran mahalleli ise 'Sadece ellerini değil ayaklarını da bağlıyorlar. Çocuğu herzaman dövüyorlar'diyerek tepkilerini dile getirdi.
allah ıslah etsin inşallah boyle canileri..
selamunaleykumverahmetullah
eski 29.08.2006, 19:22 can_teslim isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #1

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:37 .