| Üye
Teşekkür etti: 1
Teşekkür aldı: 10 konuda 16 kere
| Anne işkencesi bismillahirrahmanırrahım 
Topkapı’da işe giden anne ve üvey babasının ellerini bağlayarak evde tek başına bıraktığı 5 yaşındaki Bekir, polis tarafından kurtarıldı. Vücudunda darp izleri de görülen küçük çocuk, savcının talimatı üzerine yine annesine verildi.
TOPKAPI Kaleiçi’nde 5 yaşındaki Bekir’i işe giden ailesi evde tek başına bıraktı. Anne Hatice ve üvey baba, bununla yetinmedi, yaramazlık yapıyor diye, çocuğun ellerini arkadan koli bandıyla bağladı. Komşuları, Bekir’i bu şekilde pencerede görünce polise haber verdi. Eve gelen polisler manzara karşısında dehşete düştü. Yaşadıklarını bir oyun gibi gören Bekir ise kendisini izleyenlere, 'Bakın size ne göstereceğim' diyerek ağzıyla tuttuğu oyuncak maskesini getirdi.
Darp izlerini babası yapmış
Bekir’in vücudunda darp ve kesik izleri de gören polis, çocuğu Haseki Hastanesi'ne götürdü. Kontrol altına alınan Bekir, sabah annesi tarafından kimseye haber vermeden hastaneden kaçırıldı. Polis bunun üzerine çocuğu Çocuk Büro Amirliği'ne, anneyi de ifadesinin alınmasi için polis merkezine getirdi. Anne Hatice Balcı ifadesinde, 'Oğlumu seviyorum yaramazlık yaptığı için ellerini bağladım. Hiperaktif bir çocuk. Tedaviye götüreceğim ama maddi durumumuz yok' dedi. Anne, çocuğunun sırtındaki hortum izlerini ise 'O izler babasına gittiğinde meydana gelmişti' diyerek açıkladı.
Mahalleli tepki gösterdi
Tekrar sağlık kontrolünden geçirilen Bekir, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla annesine teslim edildi. Küçük Bekir'in annesine verilmesine şaşıran mahalleli ise 'Sadece ellerini değil ayaklarını da bağlıyorlar. Çocuğu herzaman dövüyorlar'diyerek tepkilerini dile getirdi.
allah ıslah etsin inşallah boyle canileri..
selamunaleykumverahmetullah |

29.08.2006, 19:22
| |