| ADMİN
1 Albümü var
Yarışma Puanı: 490 Teşekkür etti: 22.660
Teşekkür aldı: 9.963 konuda 32.683 kere
| Siyer Okumaları Başladı ;) 22 Safer 1429 Kardeşler, inşaAllah forumda bir okuma seferberliği başlatmak istiyoruz Daha önce bahsi geçmişti belki hatırlayanlar olacaktır; Bir kitap belirlenecek, katılımcılar verilen günlerde, belirlenen sayfaları okuyacaklar ve burada müzakere edeceğiz şeklinde idi İlk olarak Siyer Okumaları ile başlayalım inşaAllah Nasıl olacak peki? Şöyle; Siyer Okumalarına katılmak isteyen buraya adını yazdıracak, bir liste oluşturacağız.. Liste tamamlandığında ki 3 gün müddet veriyorum acele edin Herkes elinde mevcut, okuyacağı siyer kitabını bize bildirecek, buraya kaydedeceğiz Gün tespit edilecek daha sonra.. Ve katılımcılar okumaya başlayacaklar Belirlenen sürenin bitiminde, yine birlikte belirleyeceğimiz bir sürede burada müzakere edeceğiz okuduklarımızı Efendimiz aleyhisselam'ı tanımak, O'na benzemek adına bir gayrettir bu inşaAllah.. Sevgili'nin izinde bir gönül yolculuğu O'nun hayatından günümüze çıkarımlar, yolumuza ışıklar ola diye.. Katılmak isteyen kardeşler acele edip, isimlerini yazdırsınlar olur mu Liste belirlendikten sonra artık müracaatlar kabul edilmeyecektir Müzakereye ismini yazdırmamış olanlar, katılamayacaklar;) Bunu da belirtelim "Ben de varım!" diyenleri bekliyoruz inşaAllah Sorularınız varsa sorabilirsiniz muhabbetle |

26.02.2008, 12:02
|
monaroza isimli üye'ye teşekkür eden 19 üye:
azadeyim, Belinay, dilerim, efkar, efsun hayal, hafsa, HAKKINYOLUNDA, Hüseyintalha, kelimat, leys, MafraK, maksudum85, Mukarrebun, nurgül, root, SEHL, semire, siyahsancaktar, teyfo | |