Bayrak
3 Recep 1429
06 Temmuz 2008, Pazar
3 Recep 1429
06 Temmuz 2008, Pazar
Ayet
Ey iman edenler! Allah’tan korkun, herkes yarına ne hazırladığına baksın.
Haşir-18
hadis
Allah’ım! Recep ve Şâbânı hakkımızda mübarek kıl, bizi Ramazan’a kavuştur.
Müsned

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 84 (17 Kayıtlı ve 67 Misafir) bulunmaktadır.

Online  Almula, aşkınsonhecesi, DeRCan, HAvF & ReCa, koylu, muallim08, Mukarrebun, nur talebesi, Sakallı, siyahsancaktar, su misali, txtxfrm, zeynepzeynep iklimya, monaroza

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
tayyibe
Şeref Üyesi

tayyibe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Albümü var
Yarışma Puanı: 1070
Teşekkür etti: 7.623
Teşekkür aldı: 685 konuda 2.296 kere
ee bende eksik kalmıyayım bu konudan ne de olsa çocukluktan yeni çıktık sayılır(yeni dediysek 8 sene olmuş vaay bee)
benim en çok oynadığım oyunlardan biri arabalar hatta babamla çarşıya çıktığımız zaman haliyle oyuncaklara sarılırdım baba bana bu kamyonu al derdim o da bana kızım bak bu bebek çok güzel bunu alalım bari derdi ama ben onuda al bunudaa derdim tabi ikisini birden almama izin vermezdi birini seç dediğinde ben kamyonu seçerdim o zaman henüz erkek kardeşim yokken benim kamyonlarım traktörlerim arabalarım oyuncak bisikletlerim vardı yani bi erkek çocuğu ne oynuyosa bende onu oynuyodum.

Bebeklerim yokmuydu vardı tabiki onlarıda hallederdim ama
genelde bebeklerime serum takardım annem kızım halletme şu güzelim bebekleri heryeri delik deşik oldu yeter artık desede ben alnına koluna ondan sonrada boş bulduğum yerlerine takardım serumları

bende ağaç yapraklarından yemekler sarmalar vs. yapardım
bakkalcılık,evcilik,bide bulduğumuz tahtaları inek yapar onu bağıra bağıra satardık
yedi kiremit saklambaç ipatlama vs. ama en güzelide akşamları oynadığımız saklambaçlar eğlenceli olurdu
neyse daha bitmedi ama fazla uzattığımı farkettim şimdilik bu kadar olsun

eski 03.03.2008, 22:49 tayyibe isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #32
tayyibe isimli üye'ye teşekkür eden 5 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:29 .