8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
Ayet
Tövbe edenler, ibadet edenler, hamd edenler, oruç tutanlar, rükû edenler, secdeye kapananlar, iyiliğe özendirip kötülükten sakındıranlar, Allah'ın sınırlarını koruyanlar.Müjdele o müminleri!
(Tevbe-112)
hadis
Oruçlunun susması tesbih, uykusu ibadet, duası makbul, ameli de çok sevaptır.Oruçlu iken çirkin konuşmayın! Birisi size sataşırsa, “Ben oruçluyum” deyin!
Deylemi-Buhari

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 23 (2 Kayıtlı ve 21 Misafir) bulunmaktadır.

Online   Sakallı, sofizade
Tekil Mesaj gösterimi
monaroza
.................

monaroza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 26.797
Teşekkür aldı: 11.812 konuda 41.854 kere
kucult  büyük
Haberi ilk duyduğumda -Evet sürpriz değildi ama- YUH! dedim yürekten..

Ve..UTANÇ duydum! Onuru zedelenen herkes adına! YUH! dedirtecekbir UTANÇ!

Devletin en tepesindekileri ve onları oraya getirenleri hiçe sayan, "Sizler de kimsiniz!" "Var mısınız ki!" diyenlere utanç ve öfke!

Nursuz yüzlerini görmeye artık tahammülüm kalmadı!

Ya Qahhaar! Hilelerini kendilerine döndür!

Ve hemen sonra şunu düşündüm; Böyle ileri bir hamle yapanların, ilerisini - böyle olacağını bile bile, neden hamleden önce gerekli tedbirleri almadıklarını

Öyle ya, sürpriz değil ki bu olay. Baştan önü kesilmeliydi, merciler sağlamlaştırılmalıydı, bu tip olabilecek her girişimin ilerisi sağlama alınmadan başörtüsü için kollar sıvanmamalıydı..

Sonra rikkate geldi yüreğim ve yaklaşık 25 yıldır o kapılarda bekleşen mazlum ve mağdur bizlere sahip çıkan, bizim için kendilerini siper eden, başları pahasına gayret eden bu cesur adamlara, bu mazlumlara dua ettim..Güç BİZDEYKEN bile mağdur edilişimize yandım..

Tutar mı bu girişim?

Tutmaz!

Ama tarihe KARA bir leke düştü bugün! Demokrasi yara aldı yine.

En azından Avrupa Birliği için verilen onca tavizi bu girişimle çöpe atmayı göze alabileceklerini sanmıyorum..Dünler de ortada zaten; kapatmak-yasaklama çözüm olamıyor bu dairede..Dün e-muhtıra ile kazananın kim olduğu da hiç unutulmamışken..

Bu olsa olsa son çırpınışları malum cephenin, tutmayacak..

Ama onuru zedelenen halk bunu unutmayacak!

1 Yıl sonra seçimler geliyor zaten, gerekli dersi alacaklar elbet.

Bu cesur adamların, geri adım atmadan, DİMDİK durmalarını ümid ediyorum..

Bizler de inşaAllah, dualarımızla, Fetih Surelerimizle, bize bizi iade için başlarını-yüreklerini ortaya koyanları yalnız bırakmayalım bu süreçte..

http://yurekyanginlari.blogcu.com/
eski 14.03.2008, 22:52 monaroza isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #16
monaroza isimli üye'ye teşekkür eden 10 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:08 .

Page generated in 0,19283 seconds with 13 queries