12 Şevval 1429
12 Ekim 2008, Pazar
12 Şevval 1429
12 Ekim 2008, Pazar
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 42 (9 Kayıtlı ve 33 Misafir) bulunmaktadır.

Online   Can U Can, DeRCan, HAKKAKUL, kardes, kasif_gnc, Ninja Kedi Dagistan
Tekil Mesaj gösterimi
aslikandemir
ASLI

Teşekkür etti: 203
Teşekkür aldı: 31 konuda 143 kere
kucult  büyük
95 senesinin son aylarıydı.ıspartaya yüksekokulda okumak için gelmiştim.çeşitli vesilelerle önce namaz ardından tesettür nasip oldu elhamdülillah.ev arkadaşım tevafuk otobüste tanışmış ablamla bir program hazırlığındalarmış.oraya gidiyormuş tanışmışlar evini tarif etmiş bizim öğrenci evide yürüyerek 5 dk.bigün nasip oldu gittik elhamdülillah.bize sohbet verdi.ben kapanalı 2-3 gün olmuştu.o gün ordan çıkana kadar sürekli ağladım.ablam üstazı aramış teklif edeyim mi demiş.hocam üstazım,burası bir dükkan gibidir ihtiyacı olan varsa gelip ihtiyacını alır demiş.o sene ara ara ziyaretlerimiz devam etti.ben yeni olduğum için namazı tesettürü yeni yeni öğreniyorum tarikatı hiç kabul edemiyodum.1.sene bitmiş evlerimize tatile gitmiştik.gitmeden ablam bana hocamın sohbet ve tesettürde adab adlı kitabını hediye etmişti.evde okumak bayağı bir süre nasip olmadı.sonra okudum,okudum ama okudukça yere göğe sığamadım böyle bir alim olabilir mi bu zamanda diyordum.ısparta ya gidip ablamdan ders almalıydım.okulların açılmasına 15 gün vardı aileme bir bahane uydurup gittim.ama nasip olmadı.bana o günler zehir oldu.geçmek bilmedi.okul açıldı bir ay daha geçti.sonunda gittim çok şükür.ablamın peşinde geziyorum çok kalabalıktı o günde ablama söyledim ablam bişey demedi ben üzüldüm ama kararlıydım kapıdan kovsa bacadan girecektim.sürekli gözünün önünde durmaya çalışıyordum.en sonunda bana eliyle gel işareti yaptı.hemen fırladım önüne dizçöktüm.muhteşemdi.o senem çok güzel geçti.her hafta sonu antalyadaydık.maalesef o sene okul bitti.tekrar gitme imkanım olmadı.ailem bilmiyordu halada bilmezler.99 da evlendim.ondan sonra da nasip olmadı.ama hep yandım çok özledim.2002 de ablamın ve annemin ankaraya geldiğini duydum hemen gittim çok şükür.ozamandan bu sene geçtiğimiz eylüle kadar nasip olmadı.bu eylülde yine nasip oldu Allah a hamd olsun ama ben bu uzun uzun aralar yüzünden bir çok şeyi kaybettiğimi düşünüyorum.inşAllah Rabbime layık kul Peygamberime layık ümmet Mürşidime layık mürid olurum.dualarınızı bekliyorum inşAllah
eski 15.03.2008, 18:46 aslikandemir isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:00 .