Bayrak
21 Recep 1429
24 Temmuz 2008, Perşembe
21 Recep 1429
24 Temmuz 2008, Perşembe
Ayet
Biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok esirgeyicidir.
Hucurat-12
hadis
Kim ki yanında Müslüman kardeşinin gıybeti yapıldığı halde, gücü yeterken ona yardım etmezse, Allah onu dünya ve ahirette zelil kılar.
Camiu’s-Sağîr

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 24 (0 Kayıtlı ve 24 Misafir) bulunmaktadır.

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
molla
Şeref Üyesi

molla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 40
Teşekkür aldı: 136 konuda 336 kere
Okunmuş Su Ve Suya Okuyup Üflemek Var Mi.?

evet hastalıkların tedavisinde sihir cin büyüye karşı suya okumak ve onu içmek faydalıdır.

İmam-ı Kurtubi Vehb'den naklediyor; "Yedi adet yeşil sidir yaprağı alınır ve iki taş arasında ezildikten sonra bol miktar bir suya konur. Sonra üzerine Ayet-el Kürsi okunur. Bağlı olan insan o sudan üç yudum içer ve banyo yaparsa tamamen iyi olur."

İmam İbn Hacer buyuruyor (Kurtubi) "Yedi adet yeşil sidir iki taş arasında dövüldükten sonra, suyun içine konur ve üzerine Ayet-el Kürsi, Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas Sûreleri okunur. Sihirli hem o sudan içer hem de banyo yapar."

İbni Ebi Selim Leys'den, o da Ebi Cafer Errazi'den nakl ediyor ve buyuruyor ki; "Bana haber verildi ki şu ayetler sihre şifa verir, ALLAH'ın izni ile bir suya okunur ve hastanın başından o su dökülür:

Yunus: 81-82, Tana: 69, Araf: 118-122."

4-

Şeyh Ebuzer Elkalmunu, FefirrullALLAH isimli kitabında şöyle diyor; "Yukarıdaki ayetler bir tabağa yazılır, yazıldıktan sonra yazı silinir ve o sudan sihirli insan içerse ALLAH'ın izni ile şifa bulur. Sihir çözülür."

5-

İmam-ı Nevevi, Sahihi Müslim'in şerhinde yazdığına göre, Said Ibni Vakkas (r.a.) rivayet ediyor: Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor ki; "Her kim acve hurmasından sabah yedi tane yerse o gün ona sihir ve zehir tesir etmez." Bu hurmadan başkası olmaz ve yedi adet olacak, fazla-noksan olmayacak.

6- Muhaddis Şeyh Abdullah Habeşi şöyle buyurdu;

"Yedi adet sidir yaprağı üzerine, teker teker Ayet-el Kürsi, Ihlas, Felak ve Nas Sûrelerini okuduktan sonra iki taş arasında ezip o su ile hem banyo yapılır hem de üç yudum içilirse sihir ALLAH'ın izni ile çözülür."

7- Sihri çözme yolunu şöyle diyen de olmuştur ki bu daha teferruatlı ve daha tesirlidir: Yedi adet yine sidir yaprağı alınır, iki taş arasında veya benzeri herhangi bir şeyle ezilir, sonra üzerine Ayet-el Kürsi, Ihlas, Felak, Nas ve Sûre-i Araf
eski 30.08.2006, 17:00 molla isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #1
molla isimli üye'ye teşekkür eden 2 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:37 .