20 Şaban 1429
22 Ağustos 2008, Cuma
20 Şaban 1429
22 Ağustos 2008, Cuma
Ayet
Ey iman edenler! Aranızda gizli konuşacağınız zaman günahı, düşmanlığı ve Peygamber'e karşı gelmeyi fısıldamayın. İyilik ve takvayı konuşun. Huzuruna toplanacağınız Allah'tan korkun
Mücâdele-9
hadis
İnsanlar arasında ara bozma niyeti ile laf götürüp getirmek, insanlara hakaret etmek ve sövmek, kendi ırkını üstün görüp başka milletleri aşağı görmek..İşte bu 3 davranış, cehennemdedir. Bunlar, bir mü’minin ahlakında yer alamaz.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 22 (1 Kayıtlı ve 21 Misafir) bulunmaktadır.

Online  yahya

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
Tekil Mesaj gösterimi
antioxidan
Hademe
(Konuyu Başlatan)

antioxidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 10.812
Teşekkür aldı: 4.690 konuda 23.189 kere
kucult  büyük
bazı yorumlarda yazımızın ak parti'ye bir tavır gibi algılandığını farkettim. buna üzülürüm.

zira partiler kurumlar insanlardan oluşur. insan temellidir.

bendeniz gündem edilmeyen bir endişemizi paylaşmak istedim.

döğüş sanatlarından birisi aikido'dur. temel mantığı, rakibin gücü ile rakibi yenmektir.

bugün bir oluşum etrafında toplanan insanların dinamiği ile onların geleceklerine nasıl zarar verirsiniz bağlamlı bir düşünce acaba bize -aikido nazarlı- ne gibi açılımlar sağlayacaktır?

böyle düşünüyorum:

gidişattan razı değilim...

ehli sünnet velcemaat tavırların yontulmasından rahatsızım.

dünyaya hükmetmek meyli ile zaferler kazanmamış bir milletin evladıyım. dinine sahip çıktığınca Allah'ın milletimi zaferyab ettiğini biliyorum.

bugün egoizm, şöhret, şehvet, servet tezgahlarında kırıma uğrayan insanlarla aynı iklimi paylaşıyorum.

olan bazı sapmalar kanına dokunuyor!

parti sevdalısı değilim

parti çevresinde birleşenlerin de parti sevdası ile değil, Allah ile sevdalanmalarını daima isterim ve bunu öğütlerim.

lider ölür, oy veren ölür.. laik de ölür, anti laik de...

hesabını veremeyeceğimiz sözlerden uzak duralım.

islamın bir reforma tabi tutulması ile ilgili çalışmalar inkar edilse de vardır:

hadisleri ayıklıyorlar! giyim kuşamı ayarlıyorlar! haram olanla helale bir koordinat saptaması yapıyorlar! cihad beğenilmiyor ya da, Allah için can verme ile neticelenene burun bükülüyor! müslüman zengin olmalı kanaatiyle lükse acayip bir kayış var. sofralar envai çeşit levazımla donanıyor, en pahalı koltuk kanepe takımları evlerimizde baş köşede... en iyi okullarda okumak adına büyük paralar harcanıyor, büyük tavizler veriliyor... ticarette bir yere geleceğim diye verilen tavizler inanılmaz.

çok şey yapılıyor bu reform sürecinde

kafa avrupa kalp müslüman insanlar çoğaldıkça çoğalıyor!

fikirlerimi bir partinin yandaşlığı ya da karşıtlığı ile izah etmeye çalışarak değersizleştirmek devekuşunun kuma kafasını sokma hikayesindeki gibi olur.

Buraya Baktınız mı? Tıklayın
eski 16.03.2008, 14:14 antioxidan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #30
antioxidan isimli üye'ye teşekkür eden 6 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:47 .

Page generated in 0,20164 seconds with 16 queries