8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
Ayet
Tövbe edenler, ibadet edenler, hamd edenler, oruç tutanlar, rükû edenler, secdeye kapananlar, iyiliğe özendirip kötülükten sakındıranlar, Allah'ın sınırlarını koruyanlar.Müjdele o müminleri!
(Tevbe-112)
hadis
Oruçlunun susması tesbih, uykusu ibadet, duası makbul, ameli de çok sevaptır.Oruçlu iken çirkin konuşmayın! Birisi size sataşırsa, “Ben oruçluyum” deyin!
Deylemi-Buhari

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 23 (4 Kayıtlı ve 19 Misafir) bulunmaktadır.

Online   selimbay, Tugba, ummuhan Dagistan
Tekil Mesaj gösterimi
MafraK
kûnfeyekûn

MafraK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 1.174
Teşekkür aldı: 1.484 konuda 4.940 kere
kucult  büyük
Dagistan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayzlıya serbest olanlar

Yasak edilenlerin dışında her şey yapabilir. Mesela şunları yapar:

2- Cünübe saç ve tırnak kesmek mekruh, ama hayzlıya mekruh değildir. Cünüpken de, hayzlı iken de saç boyatabilir. Hayzlı iken yiyip içilebilir; fakat cünüpken ağzını yıkamadan yiyip içmek mekruhtur ve fakirliğe sebeptir. Oruç için sahura kalkan kimsenin, vakit dar ise, elini ağzını yıkadıktan sonra, yiyip içmesi, daha sonra gusletmesi günah değildir. (Halebi)

şimdi hocam bizim bildiğimiz hayızlı yada cünüp kadının saçını boyatamıyayağı idi çünki gusülde asıl olan saç diplerinin ıslanması ki yeni saçını boyatmış birisinin saç dipleri kapanacağından guslü olmas saç da iki üç günde 1cm uzadığından... diye biliyorum ben acaba yanlış mı biliyorum
eski 20.03.2008, 15:29 MafraK isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #7
MafraK isimli üye'ye teşekkür edenler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:51 .

Page generated in 0,19012 seconds with 13 queries