8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
8 Ramazan 1429
08 Eylül 2008, Pazartesi
Ayet
Tövbe edenler, ibadet edenler, hamd edenler, oruç tutanlar, rükû edenler, secdeye kapananlar, iyiliğe özendirip kötülükten sakındıranlar, Allah'ın sınırlarını koruyanlar.Müjdele o müminleri!
(Tevbe-112)
hadis
Oruçlunun susması tesbih, uykusu ibadet, duası makbul, ameli de çok sevaptır.Oruçlu iken çirkin konuşmayın! Birisi size sataşırsa, “Ben oruçluyum” deyin!
Deylemi-Buhari

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 29 (9 Kayıtlı ve 20 Misafir) bulunmaktadır.

Online   dilek_tuzun, hafsa, HÜZÜN, sadece, sofizade, Tugba, uşaklı Dagistan
Tekil Mesaj gösterimi
Bakara-216
Tecrübeli Üye
(Konuyu Başlatan)

Teşekkür etti: 23
Teşekkür aldı: 71 konuda 140 kere
kucult  büyük
T-Enf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ediyorum kardeş. Lakin şunu da belirteyim ki : Bildikleriniz bildiklerimdir.! Ben bilinmeyenleri merak ediyorum.

Yukarıdaki ayet e nispet ederek bir soru sorayım.

"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?"

Sence?

"Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerektir." "O bilgi işe yaramıyorsa köle efendi den daha yeğdir... " (Bence )

Saygılarımla...
Kardeşim muhakkakki her okuduğumuz işe yaramayabilir ancak böyle bir ihtimal var diye okumamak ne kadar mantıklı olabilir ?

Hem kişi salih bir düşünce ile okursa ( en azından halis bir euzu besmele ile başlayıp ) muhakkak ki Allah' ın izni ile doğru ve yanlışları kolaya ayırıp yanlış ve sapık fiirlere gülecektir.

Zaten böyle olmasaydı. Resullullah neden ilim çinde bile olsa alın diye bir söz sarf etmiş olsun.

Es Selamu Aleyküm,
İSRÂ 41. Andolsun biz, onlar düşünüp öğüt alsınlar diye (gerçekleri) bu Kur’an’da değişik biçimlerde açıkladık. Fakat bu onların ancak kaçışlarını artırıyor.
eski 21.10.2006, 05:07 Bakara-216 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #96

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:27 .

Page generated in 0,19023 seconds with 13 queries