Bayrak
4 Recep 1429
07 Temmuz 2008, Pazartesi
4 Recep 1429
07 Temmuz 2008, Pazartesi
Ayet
Ey iman edenler! Allah’tan korkun, herkes yarına ne hazırladığına baksın.
Haşir-18
hadis
Allah’ım! Recep ve Şâbânı hakkımızda mübarek kıl, bizi Ramazan’a kavuştur.
Müsned

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 58 (10 Kayıtlı ve 48 Misafir) bulunmaktadır.

Online  Almula, aşkınsonhecesi, DeRCan, DuaLar, haqperest, muallim08, nur talebesi, Sakallı, siyahsancaktar, txtxfrm

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
turab
sustu kapının zili...

1 Albümü var
Yarışma Puanı: 1510
Teşekkür etti: 557
Teşekkür aldı: 348 konuda 1.327 kere
müsbet manada söylenebilecekleri zamanın deli gibi aktığını farkettiğinde söylemem gerektiğini anladım ve değiştirdim kurulu düzeni hamdolsun
onlar değişmeyeceklerdi çünkü.. zor şartlarda şımartılmadan duyguların açıkça sergilenmediği ortamlarda büyümüşler.. ve öğrendikleri gibi davranıyorlardı bize, yine de sevgi ve şefkati hissettirerek.. şimdi, onlardan bekleyeceklerimizi, bizim onlara vermemiz gereken zamanlardı artık..

söylemediklerimi ise elbette bundan sonra da söylemeyecem

çünkü o dile gelmeyenlerin hepsi, yaptıklarının sadece bir canlıyı fiziksel olarak koruyup büyütmeyi değil, bir insanı yetiştirmekte olduklarını anlayıp anlamamalarıyla ilgili eksikler, eleştiriler.. "yüreğinin götürdüğü yere git" i okuyan herkes anlar bu duyguyu
söylenecek şeyler büyük ihtimalle onları üzüp yaralayacak şeyler..yani bizim yaralarımız.. ve bizi yetiştirirken pedagog değillerdi..bizim şimdi aklettiğimiz ve eksikliğini hissettiğimiz bir çok şeyi bilemezlerdi..biz çocuklarımıza yapmazsak suçlu oluruz şu saatten sonra belki, ama onları geçmişin hatalarıyla eleştirmeye benim vicdanım elvermiyor.
biz zamanın bizde açtığı yaralarla yaşamaya alıştık..sitemlerle onları da yaralamaya gerek yok
eski 22.03.2008, 15:07 turab isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #8

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:05 .