12 Şevval 1429
12 Ekim 2008, Pazar
12 Şevval 1429
12 Ekim 2008, Pazar
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 64 (12 Kayıtlı ve 52 Misafir) bulunmaktadır.

Online   --sena--, DeRCan, HamS, KoRSaN, okyanus, seyyahcagri, yekru, ZiNNiRe, _eslem_ Dagistan, kebirulcady06, mesutizm
Tekil Mesaj gösterimi
ŞüHeDa
Yolcunun Şehri Kayıp :)

ŞüHeDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 16.312
Teşekkür aldı: 3.806 konuda 10.520 kere
kucult  büyük
Ben dogali çok oldu anne…
Bunu en iyi bilen sensin….
Bu mektubu da senin hatirina bu özel günde tüm meleklere yaziyorum……

Beni adam olsun diye dogurdugunu ve binbir türlü çileyi benim yüzümden laf olsun diye çekmedigini anlayabiliyorum. Hayat o kadar kisa geliyor ki artik bana seni çocuklugumda hatirlar gibi görüyorum yanina gelipte boyumu senle ölçtügümü pazara giderken arkandan yürüdügümü beni ilk okula yazdirirken o gülüsünü asla unutmam....

Seni kirdigimda bile o sefkat dolu yüregin bana kizmadi, karsina gelip aglamakli durdugumda yine ayni sevgiyle sarilip öptün yanaklarimdan. Nasil bir sevgiyle seversiniz ki bu ne efsane bir ask ne kadar fedakar bir sevgi bu Allah’tan bir lütuf ve essiz bir armagan…

Ne kadar çok yazsam ne kadar güzel söz söylesem bu dünya sözleri yetmez bilirim çünkü sen annesin…

Evladinim; mektubu yazilmamis tüm annelere yaziyorum çünkü böyle ögrettin paylasmayi bu mektubu da çat pat okumanla okuyacagini ve gözünden pirlantalar akitacagini biliyorum….

Adam oldum mu bilmem, buna sen karar vereceksin çünkü senin yaninda hep çocugum… Hakkin ödenmez ama yinede hakkini helal et...

Yüreginde huzur ve mutluluk; gözlerinde ve yüzünde gülücük eksik olmasin hiçbir annenin…

Hayat yasandigi kadar vardir. Gerisi ya hafizalardaki hatira yada hayallerdeki ümittir....
Hüsran ise, bir tek yerde kabullenebiliyorum,

Yasamak mümkünken yasayamamis olmakta…

Seninle yasayamadigimiz tüm güzel günler adina yazdım bu mektubu annem……..

( Annem yanımda olsada,her zaman özlemini çekerim...Tıpkı babamın yanımdayken özlemini çektiğim gibi...)

ѕυѕкυηℓυкℓαяα нüкüм gιу∂ιк...

.•° .•° .•° .•°.

ŞampiyonLuk YoLunda Omuz Omuza;
Güç VeRiR Size O KutsaL FoRma!
GeRiye Düşsende,Sakın YıkıLma!
And İçtik Bu sene de İki Kupaya!

OnLaRa İnanıyoRuz ve GüveniyoRuz!

UltrAslan
eski 23.03.2008, 17:45 ŞüHeDa isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #28
ŞüHeDa isimli üye'ye teşekkür eden 9 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:12 .