11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 50 (18 Kayıtlı ve 32 Misafir) bulunmaktadır.

Online   --sena--, asudekale, barayev, DeRCan, DuaLar, Efraiil, Elem-Tuana, koylu, muhakematçı, MuKtEdA, ogrenci, siyahsancaktar, ta-ha, VuSLaT Dagistan, kebirulcady06, mesutizm
Tekil Mesaj gösterimi
Bakara-216
Tecrübeli Üye

Teşekkür etti: 23
Teşekkür aldı: 88 konuda 170 kere
kucult  büyük
Etiket kadar hatta etiketten çok etiket sahibinin bilgisinin bilgisi önemlidir bilgi sahibi bir işveren için işe girişi kolayda olsa çıkışı da kolay olur.

Eğer işveren uzun vadeli sabır eder ve sonra sonuç beklerse ne ala.

Evet belki gereğinden fazla basite aldık olayı ama yinede şunu belirtmem gerek Babamların orta 1 zamanı aldıkları derslerin ağırlığı bizde üniversitede bile o kadar içerikli olmadığını öğrendim. O halde biz içi boşaltılmış bir eğitim sisteminde okumuyormuyuz. Gereksiz ayrıntılar da cabası hele 15 yıl tmcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp konulan dersleri söylemeye bile dilim varmıyor. 15 yılda bir imla kuralını bile öretemeyen sistem den ne beklenirki.

Hem madem sistem iyi neden üniversite için dersane var ki lise yi boşuna mı okuyor insanlar.

hadi onuda geçelim master için neden yurtdışı bizde eğitim hikaye mi ki yurtdışı master yada doktora daha önemli.

Madem ki yurtdışı önemli ozaman yurt dışından gelen üni mezunları neden denk değil bize yoksa biz fezaya çıktık ta benmi yanlış biliyorum.

Kim nederse desin sistemin dışında kişi kendini geliştirmedikçe üniversite okumak hikaye.

Ha eğer firmalara girip salla başını al maaşını bilmesende canın sağolsun felsefesini savunan varsa onlara sözüm yok.

Bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın. Ben insanlarımızın değil onlara dayatılan eğitim sisteminin özürlü olduğundan bahsediyorum. Yoksa evinin ve işinin yolunu bulabilen hatta daha öncee belirtiğim gibi dizileri neredyse harfşyen ezberleyen yada 30 sn lik gol pozisyonunu değerlendirirken saatlerce okunacak makale yazabilen bir toplum zeka özürlü olamaz.

Ancak ve ancak bu süper zekayı kullanabilecek akıldan yoksun olabilir sadece okadar.

Birde kendine çıkardığı payelerle avunur gider.

Es Selau Aleyküm,
İSRÂ 41. Andolsun biz, onlar düşünüp öğüt alsınlar diye (gerçekleri) bu Kur’an’da değişik biçimlerde açıkladık. Fakat bu onların ancak kaçışlarını artırıyor.
eski 26.10.2006, 20:26 Bakara-216 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #11

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:15 .