12 Şevval 1429
12 Ekim 2008, Pazar
12 Şevval 1429
12 Ekim 2008, Pazar
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 7 (0 Kayıtlı ve 7 Misafir) bulunmaktadır.

Tekil Mesaj gösterimi
root
ıııooıoııoııııııoıııııııo

Teşekkür etti: 3.406
Teşekkür aldı: 1.515 konuda 4.637 kere
kucult  büyük
tesbit edebildiğim hataları giderdim ve daha kullanışlı hale getirdim..

forumdan kelimeye tıklayarak sözlük arandığında türkçe harf içeren kelimelerde sorun yapıyordu..bu sorunu giderdim ve bulunmadığı taktirde, bulana kadar sonundan bir harf eksiltip tekrar aramasını sağladım..mesela 'diğerleri' kelimesine çift tıklandığında 'diğerleri', sözlükte yer almadı için sonundan harf eksiltilerek 'diğer' sonucu elde ediliyor.

şimdi alfabetik olarakta sözlüğe bakılabilir..

sözlük hakkında açıklamaların yer aldığı sayfaya üst menüden 'açıklamalar' butonu ile ulaşabilirsiniz..

en çok aranan kelimelerin gösterildiği ve forum üyelerinin kelimeler için ek bilgi ekleyebileği özelliklerle geliştirmeye devam edilecek inşaAllah..

sizlerde bir sorunla karşılaştığınızda bildiriniz ki, sorunları kısa sürede gidermiş olalım ve daha kullanışlı bir sözlüğümüz olsun.

BazaarDesigns.com
eski 30.03.2008, 23:40 root isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #16
root isimli üye'ye teşekkür eden 5 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:20 .