11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 50 (13 Kayıtlı ve 37 Misafir) bulunmaktadır.

Online   Atmaca, barayev, DeRCan, DuaLar, Elem-Tuana, MafraK, muhakematçı, ogrenci, RaBi_a Dagistan, Hak-dilaram, kebirulcady06, mesutizm
Tekil Mesaj gösterimi
efkar
,
(Konuyu Başlatan)

efkar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 63
Teşekkür aldı: 10 konuda 33 kere
kucult  büyük
Hepinize tesekkurler kardeslerim
zaten su anda islam dunyasının bu denli sıkıntılar icerisinde olmasının sebebi öndersiz halifesiz kalmasıdır..
Monaroza kardesime de söyle diyeyim burda fikirlerimizi paylaşmak bazında dedigin gibi en ufak bir konuda dusman kesiliyoz birbirimize ama belki burda azınlıkda olsak ortak fikirlerde dusuncelerde bulusabilmek aramızdaki ayrılıkları kopuklaukları belki giderebiliriz..
Alakanız icin tesekkurler
Ben bu bayramlarımızdaki ayrı baslangıclar ile ilgili bilgisi olan veya ne tarafa göre hareket etmmeiz gerektigini ve nedenlerini paylaşmak istemişdim..
Allah yar ve yardımcınız olsun..
eski 05.04.2008, 10:20 efkar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #5
efkar isimli üye'ye teşekkür eden 4 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:53 .