| Super Moderator
Üyelik tarihi: 25.11.2007 Nerden: İzmir - Kahramanmaraş - Ş.Urfa :)
Teşekkür etti: 6.092
Teşekkür aldı: 3.269 konuda 11.442 kere
|
dilara92´isimli üyeden Alıntı
Mide rahatsizligindan dolayi, istifra etme korkusuyla bazen hic birsey yemiyordum, yiyemiyordum daha dogrusu..
Tabii kan sekerim düsüyordu, dolayisiyla bas dönme, hatta bayilma..
2 gün boyunca hic birsey yemedigimi hatirliyorum ya..
Bende de tam aksine maşaAllah öyle bir iştah var ki
Zaten hiç iştahsız olduğumu hatırlamam...
Yemek yemek benim için büyük bir zevk...
Öyle kilolu da değilim oysa..
Devamlı bir şeyler yerim.. Midem hiç boş kalmıyor..
Önceleri çok daha fazla yerdim...Ama bu rahatsızlık meydana geldiğinden beri o kadar fazla yiyemiyorum. Hatta şu son günlerde iyice azaltmak zorunda kaldım..Çünkü yemek yedikten çok kısa bir süre sonra inanılmaz bir ağrı ve şişkinlik hasıl oluyor... canane´isimli üyeden Alıntı İnşallah.. Allah yardımcın olsun.
Halini tahmin edebiliyorum.
İlaçların yan etkisini çok görüyorum ben.
Vardır bir hikmeti.
Çok geçmiş olsun.. Evet bende de bazı yan etkileri oluyor..
Özellikle ilaçlara başladığım ilk 2-3 gün boyunca çok şiddetli başağrısı oldu.. Şimdi de midede ekşime ve ağızda ilginç bir tat bırakıyor... monaroza´isimli üyeden Alıntı Hepinize de geçmiş olsun kardeşler..
Ne oluyor bu gençlere diye bazen düşünüyorum
Hangi gence sorsam midesinden rahatsız..
Daha geçen bir arkadaşım kızına endoskopi yaptırdı..
Size de garip gelmiyor mu bu ya
Forumda bir bitkisel ilaç tarifi vardı mide için, sağlık bölümüne bir baksanız kardeşelr, etkili olduğunu söylüyorlar..Kudret Narı
Rabbim şifalar versin. Abla akşam internetten ülser'le ilgili araştırma yapıyordum...
Bu rahatsızlığa asrın rahatsızlığı ve medeniyet rahatsızlığı gibi isimler veriliyormuş...
Bu hastalığın bakterisi olan H.Pylori her 100 kişinin 84'ünde bulunuyormuş..
Hastane ve kliniklere başvuran 100 kişiden 21'i midesinden şikayetçi oluyormuş..
H.Pylori mikrobunu taşıyanların mide kanserine yakalanma oranı taşımayanlara göre 6 kat fazlaymış...
Konu mesutizm tarafından (11.04.2008 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir..
|

11.04.2008, 00:34
| |
mesutizm isimli üye'ye teşekkür eden 9 üye:
| |