13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 11 (2 Kayıtlı ve 9 Misafir) bulunmaktadır.

Online   barika
Tekil Mesaj gösterimi
iklimya
.........
(Konuyu Başlatan)

iklimya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 4.202
Teşekkür aldı: 1.904 konuda 6.556 kere
kucult  büyük
Benim düşüncem şuki eğer islami hayat yaşamaya çalışan bayanlar okumazsa çalışmazsa evlerine çekilirlerse ortam değişicek mi?(altaki yazıyı lütfen dikkatli okuyun)hiç sanmıyorum.
Laiklik dediğin Tunus gibi olacak, sokakta yakalayacak kadını açacak başını, örtüsünü atacak! Ve hatta (hayret etmeyin, bunu kamu önünde açıklayanlar oldu) 'Evde bile örtünemez' diyerek, ev basma timleri oluşturulacak, baskınlar basanın olacak, örtü üreticilerine ağır cezalar getirilecek falan. Baksanıza, boyalı elektrik trafolarını mescit sanıp, baskın düzenleyecek kadar algıda seçici vekillerimiz var! (zaman gazetesinden alıntıdır.) Bizde böyle bir ülke olursak nolacak?(ülkeyi mi terk etmeliyiz)
eski 07.11.2006, 17:21 iklimya isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #12
iklimya isimli üye'ye teşekkür edenler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:14 .