6 Ramazan 1429
06 Eylül 2008, Cumartesi
6 Ramazan 1429
06 Eylül 2008, Cumartesi
Ayet
Eğer biz bu Kur'an'ı bir dağa indirseydik, muhakkak ki onu, Allah korkusundan baş eğerek, parça parça olmuş görürdün. Bu misalleri insanlara düşünsünler diye veriyoruz.
Haşr-21
hadis
İnsanoğlu sabaha çıkıp güne başladığında bütün organları diline yalvararak şöyle derler:Hakkımızda Allah’tan kork. Çünkü bizim doğru yönde ilerlememiz ancak seninle mümkündür. Sen doğru çizgide olursan,biz de doğru çizgide oluruz.Sen doğru yönden saparsan,biz de saparız.
Tirmizi

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 45 (20 Kayıtlı ve 25 Misafir) bulunmaktadır.

Online   aşkınsonhecesi, beyza, canane, DeRCan, dilara92, HamS, iklimya, kebirulcady06, nur talebesi, okyanus, rrumeysaa, rüya, serkan, siyahsancaktar, timus, Vukuf-i Kalbi, yesill_ Dagistan, Hak-dilaram,
Tekil Mesaj gösterimi
DuaLar
Şeref Üyesi

DuaLar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3.071
Teşekkür aldı: 615 konuda 2.328 kere
kucult  büyük
Lächeln 155 polis imdat telefonlarına gelen başvurular

Kahveci bana eski sandalye vermiş. Oturunca pantolonum yırtıldı. Gelin tutanak tutun.

• Benim dün annem öldü. Bizim karşımızdakiler çalgı çalıp bana hava atıyorlar. Gelin bunları susturun.

• Mahallemizde bunamış bir horoz var. Saatli saatsiz durmadan ötüyor. Lütfen bu horozun sesini kesin.

• (5-6 yaşlarındaki bir erkek çocuk) Abi bizim şu sokağın karşısındaki ablalar topumuzu aldı, vermiyor.

• Halı aldım ama görevliler taksitlerini almaya gelmiyorlar.

• Ankara Eczacılar Odası’nın telefonu sizde var mı?

• Buradan her gün uçak geçiyor. Bunu bilerek yapıyorlar. Bu yüzden yağmur yağmıyor.

• Üst kattaki komşumuzun tuvaleti üzerimize damlıyor. Bunu bizim mi yaptırmamız gerekiyor?

• Ben doktorum. Arabamın zincirini takamıyorum. Bir polis ekibi gönderin de taksın.

• Benim radyomda bir problem var. Parazit yapıyor. Gelin çözün.

• Dudullu taksi durağında bir tabela var. Ben geçerken kafamı çarptım. Gelin tabelayı indirin.

• Beni saat 07.00’de .................... numaralı bu telefondan uyandırın.

• Bakkal veresiye vermiyor.
eski 24.04.2008, 10:29 DuaLar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #1
DuaLar isimli üye'ye teşekkür eden 11 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:55 .

Page generated in 0,18594 seconds with 14 queries