7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
Ayet
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
Bakara-184
hadis
Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 11 (0 Kayıtlı ve 11 Misafir) bulunmaktadır.

Tekil Mesaj gösterimi
ŞüHeDa
Yolcunun Şehri Kayıp :D
(Konuyu Başlatan)

ŞüHeDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 15.117
Teşekkür aldı: 3.482 konuda 9.447 kere
kucult  büyük
Cudi Dağı'nda 3 terörist ölü ele geçirildi

Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde yoğunlaşan operasyonlarda en az 3 teröristin öldürüldüğü belirtildi. 1'i binbaşı 3 askerin şehit olduğu bölgede yer yer çatışmalar devam ederken, çembere alınmaya çalışılan teröristlerin Irak yönüne doğru kaçmaya çalıştığı bildirildi.

Bölgeye sevkedilen bin kadar komando ile gecici köy korucularının da katıldığı operasyonda şu ana kadar 3 terörist öldürüldüğü belirtildi. 3 askerin şehit olduğu sarp ve dik kayalıklı bölgede kıskaca alınmaya çalışılan kalabalık terörist grubunun, dün gece karanlıktan yararlanarak Irak yönüne doğru kaçmaya çalıştığı kaydedildi.

Sık sık çatışmaların yaşandığı Cudi Dağı'nda havadan da helikopterlerin mağaraları vurduğu gelen bilgiler arasında.

öte yandan, teröristlerin kaçarken patlayıcı tuzaklar kurabileceği göz önüne alınarak bölgede mayın araması da yapılıyor. öldürülen terörist sayısının artabileceği bildiriliyor.

2008-04-26 17:27:19

ÖNEMLİ DUYURU
FORUMA EKLEDİĞİNİZ YAZILARIN ALTINA LÜTFEN SİZE AİT DEĞİL İSE;
YAZARINI
EĞER YAZARINI BİLMİYORSANIZ
ALINTI
YAZINIZ!

FORUM KURALLARIMIZ
LÜTFEN HAFTADA BİR KEZ OKUYALIM
eski 26.04.2008, 16:36 ŞüHeDa isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #12
ŞüHeDa isimli üye'ye teşekkür eden 3 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:08 .

Page generated in 0,17214 seconds with 13 queries