7 Şevval 1429
07 Ekim 2008, Salı
7 Şevval 1429
07 Ekim 2008, Salı
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 58 (16 Kayıtlı ve 42 Misafir) bulunmaktadır.

Online   aXa, barayev, DeRCan, DuaLar, fatihlerin_nesliyiz, keLepir kaleM, mdmd, Ninja Kedi, nurbetül, siyahsancaktar, TeK_ÇaReM Dagistan, kebirulcady06
Tekil Mesaj gösterimi
teyfo
Tecrübeli Üye

teyfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 136
Teşekkür aldı: 119 konuda 360 kere
kucult  büyük
suheda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şuan Forumda: 55 (9 Kayıtlı ve 46 Misafir) bulunmaktadır.

suheda, DeRCan, Dilnihad, HamS, tayyibe, teyfo, mesutizm

" Allahım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hâle düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmeyecek, hattâ himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.

Amin Allah razı olsun.
Allah’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allah’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allah’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."

AMİN
eski 26.04.2008, 18:15 teyfo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #771
teyfo isimli üye'ye teşekkür eden 3 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:18 .