6 Şevval 1429
06 Ekim 2008, Pazartesi
6 Şevval 1429
06 Ekim 2008, Pazartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 63 (10 Kayıtlı ve 53 Misafir) bulunmaktadır.

Online   Atmaca, HamS, ogrenci, okyanus, Rifade, turab, Vefa571, yahya
Tekil Mesaj gösterimi
nehir
muazzam

nehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 193
Teşekkür aldı: 61 konuda 150 kere
kucult  büyük
arkadaşlar bütün yazıları dikkatlice okudum ve şu düşünce hasıl oldu
şekil bu kadar önemli mi acaba
şu ahir zamanda bizler yani gerçek müslüman olduğumuzu iddia eden bizler
bu hanımların resimlerini neden koyduk buraya kardeşim biz bunları tanımayız
etmeyiz belki bir başkası bu resmi yayınlamış olabilir de biz neden buna alet oluyoruz bu hanımlar kendi hallerinde gezmeye gidiyorlar eğer bu kılıklarını tasvvip etmiyor olsan bile bunu daha fazla teşhir etmemek gerekir velevki buna başka kardeşlerinide alet etmek çok yanlışdır .bir müslüman dier müslüman kardeşinin yanlışını ortaya sermez örter arkadaşım. belki diyebilirsiniz zaten yayınlanmış bir foto diye onu yayınlayan şahıs zaten bunu kurtarmaz
haber peşinde ama bari biz yapmayalım orada resmi çekilen kişi bizim bir yakınımız olsaydı acaba bu şekildemi davranırdık çok merak ettim doğrusu

onların zaten işigücü müslüman hanımların başörtüsü bizde buna alet oluyoruz yapmayalım lütfen arkadaşlar kılk kıyafet önemli değil deyip her şekildeki insana
kucak açabiliyorsak bunu lütfen içtenlikle ve samimiyetle yapalım hz. mevlana bile diyorki ne olursan ol yine gel biz demekki hz. mevlanadan daha üstün görüyoruz kendimizi bu kadar eleştirdiğimize göre müslüman kardeşlerimizi
eski 03.05.2008, 15:11 nehir isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #29

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:05 .