Bayrak
21 Recep 1429
24 Temmuz 2008, Perşembe
21 Recep 1429
24 Temmuz 2008, Perşembe
Ayet
Biriniz diğerinizi arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok esirgeyicidir.
Hucurat-12
hadis
Kim ki yanında Müslüman kardeşinin gıybeti yapıldığı halde, gücü yeterken ona yardım etmezse, Allah onu dünya ve ahirette zelil kılar.
Camiu’s-Sağîr

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 65 (11 Kayıtlı ve 54 Misafir) bulunmaktadır.

Online  --sena--, drkoyuncu, Gülzar-ı İrfan, hafsa, hasret-yolcusu, kebirulcady06, muhakematçı, sofizade, yaralıyurek mesutizm

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
haqperest
Davetçi

haqperest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Albümü var
Yarışma Puanı: 320
Teşekkür etti: 36
Teşekkür aldı: 155 konuda 393 kere
haqperest - MSN üzeri Mesaj gönder
beyza´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne güzel söylemişsin..en doğrusunu Allah bilir...bizler zikir yaptığımıza inanarak çekiyor ve sayılarıda teşvik vesilesi olarak kullanıyoruz...ama sen çene çalmak için algılamışsın ,o zaman çeneni yormazsın kardeşim...biraz daha saygılı olsaydın keşke......
sende tıpkı müşrikler gibi söyledin be kardeşim-hala kardeşim diyorum dikkat et öylesin demiyorum-puta tapanlarda bunlar bizi allah'ayaklaştırıyo,bizle allah arasında bir aracı odiyorlardı.Madem bunlar haktı nie bunlara peygamber gönderildi?
benim çenemi yormamam sana bir yarar getirecekmi kardeşim?getirecekse peki öyle olssun ama senin o teşvik vesilesi olarak kullandığn zaman dahilnde peygamberi bir uğraşla uğraşman,sana ve bu ümmete büyük bir yarar getirecek inşallah
ayrıca saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum.Mademki hepimiz müslümanız neden kendi kardeşinden gelen bir rabbani bir eleştiriyi saygısızlk olarak anlıyosun.Ancak herzamanki gibi herşeyin en iyisini Allah bilir
eski 04.05.2008, 19:58 haqperest isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #37
haqperest isimli üye'ye teşekkür edenler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:01 .