Evlilik konusu ile tam olarak evlenmemek ile ilgili İslami yazılara bakıyordum internette, dolaşırken Nevevi ile ilgili hoşuma giden bir yazı rastgeldi... Alim - Hak-dilaram Islami ForumSünneti en iyi bilen, ona hayatını verenlerden biri idi Nevevi. Buna rağmen önemli sünnetlerden biri olan evliliği gerçekleştirmedi. ...
hak-dilaram.com/ilim_dusunce_onderleri/6892-alim.html - 104k
Hak-Dilaram ismi hiç yabancı gelmedi anladım yabancı yerde değildim, İhvan forumda bu yüzden İsmail Arslan'a Hak Dilaram diyorlardı demekki...
Önceden anlam veremediğimdi... İsmail bir bey ismi iken neden Dilaram derlerdi...
Gerçekten hoş bir forum dedim kendi kendime, gerçekten titiz birisi imiş İsmail Arslan namı diğer antioxidan... Buradakilerdende çok titiz kişi olduğunu gördüm, yazım hataları olsun, görüntü bozukluğu olsun ellerinden geldiğince düzeltmeye çalışan kişiler... Türkçeyi güzel kullanmaya çalışan kişiler... Forumun rengide, temasıda hoş, okumak, bakmak, incelemekte kolay konuları, konulara yazılanları... Yorucu, sıkıcı değil hiç.
Sonra bir isim gördümki benim ismime benzer bir isim, bakayım profiline dedim, üye olmak gerekti... Ve burdayım. |