13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
13 Şevval 1429
13 Ekim 2008, Pazartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 12 (3 Kayıtlı ve 9 Misafir) bulunmaktadır.

Online   barika, TeK_ÇaReM
Tekil Mesaj gösterimi
Sedem
Yeni Üye

Sedem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2
Teşekkür aldı: 13 konuda 36 kere
kucult  büyük
Evlilik konusu ile tam olarak evlenmemek ile ilgili İslami yazılara bakıyordum internette, dolaşırken Nevevi ile ilgili hoşuma giden bir yazı rastgeldi...

Alim - Hak-dilaram Islami ForumSünneti en iyi bilen, ona hayatını verenlerden biri idi Nevevi. Buna rağmen önemli sünnetlerden biri olan evliliği gerçekleştirmedi. ...
hak-dilaram.com/ilim_dusunce_onderleri/6892-alim.html - 104k

Hak-Dilaram ismi hiç yabancı gelmedi anladım yabancı yerde değildim, İhvan forumda bu yüzden İsmail Arslan'a Hak Dilaram diyorlardı demekki...

Önceden anlam veremediğimdi... İsmail bir bey ismi iken neden Dilaram derlerdi...

Gerçekten hoş bir forum dedim kendi kendime, gerçekten titiz birisi imiş İsmail Arslan namı diğer antioxidan... Buradakilerdende çok titiz kişi olduğunu gördüm, yazım hataları olsun, görüntü bozukluğu olsun ellerinden geldiğince düzeltmeye çalışan kişiler... Türkçeyi güzel kullanmaya çalışan kişiler... Forumun rengide, temasıda hoş, okumak, bakmak, incelemekte kolay konuları, konulara yazılanları... Yorucu, sıkıcı değil hiç.

Sonra bir isim gördümki benim ismime benzer bir isim, bakayım profiline dedim, üye olmak gerekti... Ve burdayım.
eski 05.05.2008, 14:26 Sedem isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #294
Sedem isimli üye'ye teşekkür eden 4 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 .