11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
11 Şevval 1429
11 Ekim 2008, Cumartesi
Ayet
Muhakkak O (kur’ân), arşın sâhibi (Allah katında) yüksek mevkiye sâhip, çok şerefli, güçlü bir elçinin (Cebrâil’in, Allah’tan) getirdiği sözdür.
(Tekvir 19-20 )
hadis
Resullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kim, rızkının Allah tarafından genişletilmesini, ecelinin uzatılmasını isterse sıla-i rahim yapsın.
(Buhari, Edeb 12)

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 53 (12 Kayıtlı ve 41 Misafir) bulunmaktadır.

Online   dilara92, DuaLar, koylu, muhakematçı, RaBi_a, sevva Dagistan, Hak-dilaram, mesutizm
Tekil Mesaj gösterimi
sofizade
Üye

sofizade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 291
Teşekkür aldı: 51 konuda 182 kere
kucult  büyük
FIRAT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
- Daha ne versin abicim. Şu elimde gördüğünüz saç çıkarma ilaçlarını, şu anti depresanları, şu mide haplarını, migren ve uyku haplarını verdi. Bak nasıl uysalım artık. Gidip ders çalışacağım. İyi geliyor. Sonra dışarı çıkıp sosyalleşeceğim. Matrix gelmiş, ona gideceğiz arkadaşlarla.

Ne aldı diye sorsanız? Bu üniversite kapılarında ömrüm çürüdü be!.. Çürümek için üniversite doğru bir yer miydi, bilemiyorum. Kendime kızıyorum bu kadar çürük domatesin içine girip ne olacağını sandın diye.

- Bir sürü Latince kelime ezberledim. Mesela neydi o kemiğin ismi. Dur, şimdi gelecek, dilimin ucunda.

- Konuşmak istemiyorum.

- daha ne versin? Allah'tan belamı mı isteyim? İstersem üniversite onu da veriyor zaten...

Bekliyoruz abi işte. Verirse alacağız.

Bu cevaplar Süper.
eski 17.11.2006, 17:33 sofizade isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #20

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:09 .