Bayrak
6 Recep 1429
09 Temmuz 2008, Çarşamba
6 Recep 1429
09 Temmuz 2008, Çarşamba
Ayet
Ey iman edenler! Allah’tan korkun, herkes yarına ne hazırladığına baksın.
Haşir-18
hadis
Allah’ım! Recep ve Şâbânı hakkımızda mübarek kıl, bizi Ramazan’a kavuştur.
Müsned

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 43 (8 Kayıtlı ve 35 Misafir) bulunmaktadır.

Online  drkoyuncu, DuaLar, hafsa, HAvF & ReCa, muallim08, Sakallı, yüsra06 mesutizm

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Tekil Mesaj gösterimi
sofizade
Üye

sofizade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Albümü var

Teşekkür etti: 166
Teşekkür aldı: 21 konuda 64 kere
askiebed´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
NOT: Hayati ictimaiyeden ve hayati ictimaiyenin en musevves ve nasize mevkilerinden “bataklik” diye tavsifimi coklari garipsemesin. Cunku Risale-i Nura ve bu asrimiza isaret eden 31. ayet hayati ictimaiyenin ayni mevkilerine “ev cae ehadu minkum min el-gait” cumlesi ile daha agir ve tam yerinde beligane isaret ediyor. Ve devaminda ki “ev lemestum un-nisae” cumlesi tam meselemize bakiyor ve bu meselenin kati hukmune isaret ediyor

Neden bahsettiğinizi tam olarak anlıyamadım. bahsettiğiniz “ev cae ehadu minkum min el-gait” Ayeti Kerimesi Nisa Suresi 43. Ayeti kerimede geçiyor.

Nisa 43: Ya eyyühellezıne amenu la takrabus salate ve entüm sükara hatta ta'lemu ma tekulune ve la cünüben illa abirı sebılin hatta tağtesiluv ve in küntüm merda ev ala seferin ev cae ehadüm minküm minel ğaitı ev lamestümün nisae fe lem tecidu maen fe teyemmemu saıyden tayyiben femsehu bi vücuhiküm ve eydıküm innellahe kane afüvven ğafura

Yalnız genel olarak su hususdan bahsediyorsun sanırım. Bayanların Erkeklerle konuşmaları Alış verişde bulunmaları ve çalışmaları, Okumaları Caiz değildir demek, Ehli Sünnet çizgisi dışına çıkmaktır. Lakin takva ve tavsiye yönünden bayanların daha dikkatli olması söylenilebilir.
eski 17.11.2006, 17:58 sofizade isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #20

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:30 .