7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
7 Ramazan 1429
07 Eylül 2008, Pazar
Ayet
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
Bakara-184
hadis
Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.
Taberani

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap

Online Üye

Şuan Forumda: 26 (12 Kayıtlı ve 14 Misafir) bulunmaktadır.

Online   bir lahza, DeRCan, Efser, HamS, iklimya, kebirulcady06, KoRSaN, nur talebesi, ramazanhos, sehle, siluet, uşaklı
Tekil Mesaj gösterimi
menekşe
Şeref Üyesi

menekşe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 11.128
Teşekkür aldı: 1.442 konuda 3.862 kere
kucult  büyük
bilmiyorum kendimi nasıl ifade ederim annem sana sen öle bir büyüsün ki içimde sanki anlatsam tılsımını yitirecek herşey sen hayatımda yaslanabildiğim etten tek dağımsın sen olmasaydın nerde olurdum nasıl olurdum bilmiyorum annem öle çok cefa çektinki sen gözlerimizin önünde içimiz dayanmadı çoğu zaman seninle ağladım gecelerce küçüktüm aklım almıyordu büyüdükçe anladım herşeyi evlatlarının içinde belki seni en çok üzen bendim annem ama inan bilinçli değildim hiçbirinde senin tek gözyşına yakardım oysaki dünyayı sen beni her düştüğümde kaldırdın ama ben sana tutunmadım hep ittim seni keşke KEŞKE KEŞKE YAPMSAYDIMama oldu işte bir kere bir gece senden uzaklarda yanına gelmek istemiştim ama yapamadım gelemedim annem sen aradığındada gel diyemedim korktum hayatımda ilk defa korku yaşadım o gün 16 yaşındaydım ve o gece çok üşüdüm annem o gece hiç olmasaydı annem keşke seni öle perişan etmeseydim ama yapamadım dinlemedim seni annem işte aptal kafam almadı ozamanlar aradan zaman geçti gene seni bıraktım bir sokak arkasında seni gözyaşları arasında o günki halin gitmez gözümden ozaman seni dinleseydim tutsaydım ellerinden ama kaderde var değilmi seni sevdiğimi sana söledim birçok kez ama layıkıyla oldumu bilmiyorum sana her baktığımda koskocaman bir yürek tüm yaşananlara rağmen yıkılmayan evlatları için ayakta duran biri gördüm ben... sen hiç isyan etmedin ama çok acı çektin bizim için nelere katlandın biliyorum ve inan düşündükçe kahroluyorumama buda senin kaderin anam değişmiyorki elden gelmiyor birşey sen beni 1 sene boyunca hergün her gece dinledin ve ben hergece sana aynı şeyleri anlattım ama sen bıkmadan usanmadan dinledin sabırla... yani sen hep benim rabbimin özel görevlendirdiği meleğim olarak yani ANNEM OLARAK HEp KOLLADIN BENİ onca yanlışa rağmen hiç yüz çevirmedin şimdi sana layık hayırlı bir evlat olmak için uğraşıyorum belki sen beni yaptıklarımdan dolayı affettin ama RABBİM O AFFEDECEKMİ ACABADEMİŞTİN BANA.... şimdi bende kendime aynıı soruyu soruyorum acaba rabbim affedecekmi...............bazı geceler kokunu özlüyorum senin senin koynunda uyumak istiyorum ama şimdi benim koynumda uyuyan küçük bir melek var bende onun koruyucu meleğiyim annesiyim utanıyorum sana anne sarılmaya bazenn büyüdüğüm içinmi bilmiyorum ama yerin öle özelki içimde kelimeler sayfalar yetmez ifade edebilmeme sen arkadaşım oldun bana herzaman allah razı olsun inşallah senden ben ananenim vefatından sonra hep aynı şeyi düşünüyorum annemin annesiyle okadar muhabbeti olmamasına rağmen bu kadar yıkıldıysa ben sensiz naparım anam diyorum allah hayırlı ömürler artık çilesiz günlervrsin sana iki cihan saadeti nasip etsin inşallah .......ben seni çokkkkkkk seviyorum annecim çokkkkkk evlat nedemek biliyorum artık bendinle aynı acıları paylaşıyorum evladımı koyuyorum yerine seni çok daha iyi anlıyorum bugün namaz kılıyorsam kuran okuyorsam oruç tutuyorsam rabbimi tanıyorsam adam olmaya gayret..rabbime kul olamaya uğraşıyorsam hepsi senin sayende sen kötü anne değilsin bunu unut tamamı biliyorum arada sırada düşünüyorsun bunu hatta kendini suçluyorsun ama senn öğrettin bana kaderi bunları sen gösterdin sabırı senden öğrendim birgün burdada olmasada ahirette kazanabileceğimi sen gösterdin bana sende sabrediceksin .....ben herzaman senin yanında olacağım herzaman taki canım çıkana kadar benden seni sevdiğimi asla unutma ve bana hakkını helal et anam hakkın öle büyükkü benim senin için yapamaya çalıştıklarım varya bunları asla ödemeyez annem canımsın canım seni çok seviyorum anam benimmm............çokkkkk

kızın filiz.....
eski 07.05.2008, 22:20 menekşe isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #44
menekşe isimli üye'ye teşekkür eden 5 üye:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:34 .

Page generated in 0,20393 seconds with 13 queries