| Şeref Üyesi
Teşekkür etti: 3.506
Teşekkür aldı: 729 konuda 2.799 kere
|
Annem'e
Bzen beni iç organlarından biri sandıgını düşünmüşümdür.Sanki yüregin seni dinlemiyor sende öfkeniyorsun .benim kendime ait düşüncelerim oldugunu kabul etmedin çogu kez. Sen anneydin ve ne söylersen haklı söylerdn.Fırtınalı ergenlik dönemi geçirdik.Sen ak dedin ben kara.bazen sebepsiz dinledigim müziklere kızdın, bazende çok kitap okuyorsun dedin, o kitapları çeyizinemi koyacaksın al şu elişini bitir dedin hatırlıyorum aglıya, aglıya dantel ördügüm günleri.aglaya aglaya ördügüm danteli şimdi bu benim emegim diye gülerek kullanıyorum.
Bir gün biz arkadaş olalım anneler kızlarının arkadaşılarıdır, bir sıkıntın olursa bana anlat ve kimseye güvenme dedin. düşündüm evet haklı olabilirdin sen annemdin küçük bir hatamı seninle paylaştım ve yıllarca o hatayı başıma kaktın. anladım biz sadece ane_kız olabilirdik arkadaş degil.babamın şaşırmaları geldi şimdi gözlerimin önüne "siz az önce tartışmıyormuydunuz,şimdi neye gülüyorsunuz" küs kalmazdık çünkü biz.
Şimdi 28 yaşındayım ve hala çeliştigimiz konular var aramızda.
Geçen düşündümde gittikçe sanamı benziyorum ne..
Hani derdim ya sana ben hiç sana benzemiycem diye sana söylemiyorum ama ben sana benziyorum anne...
Ve inan seni tahmin ettiginde de çok seviyorum. İyki varsın iyki canımsın ,
Allah varlıgını eksik etmesin annecim....
DuaLarımdasın...
__________________ SesizLigim ÇıgLıgımdı. Hepiniz mi Sagırdınız? |

09.05.2008, 12:21
| |
DuaLar isimli üye'ye teşekkür eden 4 üye:
| |