| Yeni Üye
Teşekkür etti: 2
Teşekkür aldı: 10 konuda 25 kere
|
sehle´isimli üyeden Alıntı Bence okumakta genç kızlara sadece tesettür yetmiyor.. Ve ben, devlet kapalılığa izin versede üniversiteye ve ya liseye gitmem.. Lakin tesettür sadece başımızı kapatmak değildir.. Biz mahremden kaçınmak için tesettürlüyüz.. Yani başımızı örtsekte sonuçta onca erkeğin arasında ders işliyoruz.. Kız lisesi diyelim.. Ama sonuçta erkek hocalarda oluyor.. Peki o zaman diyormuyuz biz gerçekten tesettürlüyüz diye.. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama lise ve üniversite okumaktan bahsediyorsunuz, henüz lise okumamış olmalısınız. Düşüncelerinize saygı duyuyorum, yazınızıda yargılamak için alıntılamadım sakın yanlış anlamiyin, dileyen dilediği gibi inanır ve dilediği gibi yaşar inancını... Sadece sizin inandığınıza inanmıyorum belirtmek istedim.
Siz diyorsunuzki dört duvar arasından dışarı çıkmam tek namahremle aynı ortamda bulunmam... Akrabalarınız, amca, dayı, teyze, hala oğullarıda bunlara dahil biliyorsunuz, çıktığınız takdirde onlarda namahrem ve sizi görecekler... Ha evde, ha pazarda görmüş, ha markette, hada okulda ne farkederki...
Dünyada bir sosyal yaşam var ve kişiler bu sosyal yaşam içinde iyi bir yer almalılar. sehle´isimli üyeden Alıntı Bide bence Türkiye böyle devam ederse; bizim ve bizden sonraki gençliğin geleceği aydınlık olmaz.. Çünkü Türkiye 'de kaç bin tane genç kız sırf tesettür yok diye başka ülkelere gidiyor ve orada aydınlanıp profösör çıkıyor.. Ve Türkiye' de çocukluğu geçmiş ve Türkiye'de doğmuş bunca genç kız sırf bu gereksiz problemler için bunca yabancı ülkelerin geleceğini anlatıyor.. Haklısınız başörtüsü yasak olmasaydıda yabancı ülkelere gitmek zorunda kalmadan bizim ülkemiz okusalardı kazanan bizim meleketimiz olacaktı.
Ben anlayamasamda o sebeble memleket değişenleri...
Konu Sedem tarafından (10.05.2008 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir..
|

10.05.2008, 13:20
| |
Sedem isimli üye'ye teşekkür eden 2 üye:
| |