| derail s.a evet çok haklısın seçtiğine sahip çıkmayanlar çok ben ak parti kara parti demeden şöyle 1 insan beyniyle düşünüldüğünde bu adamlar başa geldiğinden beri 1 şeyler yapmaya çalışıyorlar halka karışıp dinlemeye çalışıyolar ey türkler atalarınızı hatırlayında 1 kerede çıkar dünyasından sıyrılda söyle bunlardan öncekiler hata veya değil bunlar kadar çalışmaya çalışsa şuan bunları tartışmazdık ye babam ye adamlar zaten kangiren olmuş 1 ülke başına geçti ne bekliyosunuz ki oy veren kapalı sabah kalkınca başörtüsüyle üniversiteye girmek istedi emekli ilk bağışını zamlı almak istedi tabi boş 1 kasayla ne yapcaklar bunlar olmayınca herkes ümidi kesti ya 1 durun madem hakkınızı bu kadar savuna biliyodunuz bunlardan öncekiler zamanında nasıl sessiz kaldınız ben ak partiye güvendim adamlar hata da yaptı iyilikte yaptı ama verdiysem oyumu onlarla birliksem hatalarınada ortağım arkalarındayım destekliyorum rabbimede şunu diyorum ey allahım bizim için çalışan bu insanlara hata yaptırma onları dillere düşürme onlara hayır işlet bu da türkiyeye kapak olsun bu adamlar çekilsin dönsünler ırağa amerika esiri başsız badırıksız allah bizi o duruma getirmiyosa fatih hürmetine orhan gaziler hürmetinedir ama lut kavmi olmaya devam edersek azdır yakındır afedersiniz azanı teneşir paklar .... |