| .................
Teşekkür etti: 27.060
Teşekkür aldı: 12.025 konuda 43.528 kere
|
iklimya hoş ve değişik bir isim Demek ki Adem aleyhisselam'ın kızı imiş ha? Öğrenmiş olduk sayende
Bana çok soruyorlar "Neden monaroza?" diye..Sürekli açıklamak zorunda kalıyorum
Geçenlerde de bu forumdan bir kardeş sormuştu, ona yazdığımı kopyalamıştım, başka soran olursa diye Buraya ekleyeyim onu;
".......
Bundan 6 yıl evvel ilk internetle tanıştığım zaman, bana bir mail adresi alınacaktı "ne olsun nickin" dediler..
Biz de ailece Sezai Karakoç'u çok severiz, aynı zamanda tanışırız da..Hatta kitapları burada Cidde Radyosunda tek tek program yapıldı; "Yeni bir nesil doğuyor islam gençliği" adıyla..Ayrıca "Aziz Müslüman kardeşim" şeklinde haber öncesi kısa kısa..
Velhasıl "monaroza "şiiri malumdur Sezai Bey'in..Benim de çok sevdiğim bir şiir..
İşte oradan esinlenerek "nickin ne olsun" denince "monaroza" dedim..
Daha sonra da mail grupları olsun, forumlar olsun bu nicki kullandım ve şu an nette dolaşan tüm yazılarımı "monaroza" diye imzaladım 
İşte böyle, sonra çok meşhur oldu "monaroza" ve altında benim imzam olan pek çok yazı ve şiir Sezai Bey'in zannedildi
Sanırım "benim gülüm" ya da "tekgül" anlamına geliyor monaroza..
Senin gibi arada soranlar oluyor "ne demek" diye, eh işte ben de böyle izah ediyorum
Şu an sadece bu forumda ve geceyolculugu forumunda bu nicki kullanıyorum..Sadece 2 yerde ve mail gruplarında..
Başka forumlarda başka nicklerim var, gördüklerin ben değilimdir.."  |

03.12.2006, 23:00
|
Ayşe Reşad isimli üye'ye teşekkür eden 16 üye:
ay-ışığı, beyza, dilara, dilaram, DuaLar, kebirulcady06, musafaha, nilo, nurulhak, siyahsancaktar, Tûva, Ummu Seleme, yekru, zeynepreds, ^MuHaMmEd^ | |